Run Flat Lastik nedir?

0
4064

Run Flat lastikler takıldıkları araçların özelliklerine göre üretilmişlerdir. Dolayısı ile sadece Run Flat lastik takmak için üretilmiş araçlarda kullanılabilirler.

· Genel olarak üreticiler, hava basıncı kaybından sonra Run Flat lastiklerin güvenli bir şekilde 80 km/h hızla 80 km gidebileceklerini garanti etmektedir. Her zaman özel güvenlik bilgileri için aracın kullanım kılavuzuna bakınız.

· Düşük hava basıncı uyarısı görülür görülmez araç yetkili satıcıya kontrol amacıyla götürülmelidir.

· Lastiğin yetersiz hava basıncıyla hangi koşullarda ve ne kadar süre kullanıldığını bilmek mümkün olmadığından hava basıncı kaybından sonra lastik tamir edilmemeli ve değiştirilmelidir.

· Hasarlı veya yetersiz hava basıncında kullanılmış Run Flat lastikler aynı ölçüde, aynı yük indeksinde ve aynı hız kodunda yeni bir Run Flat lastikle değiştirilmelidir.
Hava basıncı kaybından sonra jantlar da hasar görüp görmediklerinin anlaşılması amacıyla kontrol edilmelidir. Hasarlı veya deforme olmuş jantlar yeni bir Run Flat lastik takılmadan değiştirilmelidir.

Önceki İçerikShoot Many Robots Sistem Gereksinimleri
Sonraki İçerikEn Güzel Karakalem Çalışmaları
Günün 12 Saatini kesinlikle Bilgisayarları ve Telefonu ile geçiren ve Film ve Müzik dinlemekten hiç bıkmayan arada sırada fotoğraf çeken sıradan biri diyebiliriz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz