Rehberi Hafıza Kartına Yedeklemek

0
5264

Yeni cihaz aldğımızda yada android cihazlarımız arasında rehber aktarmak istediğimiz zamanda bu işlemi sadece bilgisayarda yada online olarakda yapmadan hafıza kartını ilede yapabiliriz.Yani cihazımızdaki tüm isimleri birkaç dokunuşla istediğimiz yere rahatlıkla kopyalayabilir ve kayıpsız bir şekilde kullanmaya başlayabiliriz.
İlk olarak rehber bölümüne giriş yapınız daha sonra ise sol yada sağ dokunmatik ile seçenekler bölümüne geliniz.Karşınıza aktarma bölümü için içe/dışa aktar seçeneği gelecektir.Bu bölümden rehberi istediğinizi yere aktarabilirsiniz.Bizim konumuz hafıza kartımızı ile ilgili olduğu için hafıza kartına aktarma işlemi yapacağız.SD karta aktar seçeneği ile bu işlemi yapabilirsiniz.Daha sonrada hafıza kartınız istediğiniz telefona takarak vcf uzantılı olan dosyayı açarak rehberinizi aktif hale getirebilirsiniz.

android_rehber_yedekleme
NOT : Burada dikkat edeceğiniz nokta her yedeklediğiniz rehbere bir isim vererek kayıt işlemi yapınız.Aksi halde rehberleri karıştırma ihtimaliniz olabilir.

Önceki İçerikYeni Foursquare Neler Var?
Sonraki İçerikE-Devlet Adli Sicil Kaydı Sorgulama Nasıl Yapılır
Günün 12 Saatini kesinlikle Bilgisayarları ve Telefonu ile geçiren ve Film ve Müzik dinlemekten hiç bıkmayan arada sırada fotoğraf çeken sıradan biri diyebiliriz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz