Reeder P9C Sorunları ve Şikayetleri

0
1488

Reeder P9C Sorunları ve Şikayetleri
Reeder marka cep telefonu kullanan müşterilerin, ürün ile karşılaştıkları sorun ve şikayetlerini internetten araştırıp, sizler için listeledik.
Kullanıcılardan bazıları, ürünün kulaklık girişinde bir problem ile karşılaştıklarını dile getirmiş durumda.

  • Ürün kamerasının çok methedilmesine rağmen ihtiyaç duyulan performansı gösteremediği de yine kullanıcıların şikayetleri arasında.
  • Bataryasından şikayetçi olan kullanıcılar da mevcut. Aldıklarından kısa bir süre sonra, bataryalarında şişme gözlemleyen kullanıcılar, geri iadede de sıkıntı yaşadıklarını, şikayet mecralarına iletmişler.
  • Ayrıca teknik servislerinin düşük kalitesi de kullanıcılarının şikayetleri arasında. Metin isimli müşteri ürünün iki aydır arızalı olduğunu, bu yüzden teknik servise geri gönderilip durduğunu ancak ürünün tamir edilmeden Metin isimli kullanıcıya yeniden gönderildiğini dile getirmiş.
  • Bazı kullanıcılar ise telefonu aldıktan kısa süre sonra karşılaştıkları yavaşlama probleminden şikayetçi. Ürünü aldıkları ortalama 2 aylık zaman dilimi sonrasında ciddi oranda yavaşlama gösteren ürün, teknik servise gönderildiğinde, format atıp kullanıcıya geri iade edildiği vurgulanmış. Format atıldıktan 2 ay sonra tekrar yavaşlamaya maruz kalan ürün, ayrıca çok aşırı ısınma ile kullanıcısına zor anlar yaşatmış.
  • Bir kullanıcı ise telefon ekranının kendi hatasına bağlı olarak çatladığını, bu yüzden ürünün garanti kapsamı dışında kaldığını söylemiş. Müşteri ürünü kendi imkanları ile yapmaya çalıştığında ise, yetkili servis parça satışı yapmadıklarını belirtmiş. Bunun üzerine müşteri İstanbul’un pek çok yerinde parça arasa da bulamamış. Ürün elinde kalmış.
  • Bir başka kullanıcı yine bataryadan şikayetçi. Ürünü yeni almış olan kullanıcı, şarjını full doldurmasına rağmen, 5 dakika gibi kısa sürede şarj %40’lık dilimini kaybediyor. Üstelik müşteri, bu 5 dakikalık sürede, mobil veriden tuş kilidine kadar tüm her şeyin kapalı olduğunu vurguluyor.
  • Bir başka kullanıcı, eşine ve kendisine aldığı Reeder telefonların, ikisinin de bataryalarının bir yıl dolmadan şiştiğini belirtmiş. Müşteri, yaptığı açıklamalarda, batarya doldurmada herhangi bir hata yapmadığını, şarjın tamamen dolmadan telefonu prizden çıkarmadığını belirtmiş.
  • Yine şarjdan şikayetçi bir başka kullanıcı, bu sefer telefonun şarj dolmadığını iddia ediyor. Üstelik telefonu servise göndermesine karşı yapıldı diyip geri gönderildiğinde mevcut problemin halen devam ettiğini söylemiş.

Telefonda ağırlıklı olarak kullanıcılar, batarya ve şarjdan şikayetçi. Bu şikayetleri www.sikayetvar.com adresinden derledik.

 

Önceki İçerikGeniş Açı Lens Nedir?
Sonraki İçerikE-Devlet Anahtar Nedir, Nasıl Kullanılır?
Günün 12 Saatini kesinlikle Bilgisayarları ve Telefonu ile geçiren ve Film ve Müzik dinlemekten hiç bıkmayan arada sırada fotoğraf çeken sıradan biri diyebiliriz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz