Pttcell TL Transferi Nasıl Yapılır ?

0
14478

Turkcell,Avea,Vodafone dışında Avea alt yapısını kullanan bikaç gsm operatörüde hizmet vermeye başladı.Alt yapısı aynı olması bazı servis numaralarının aynı olması anlamına gelmiyor.Yani ortak olarak kullandıkları tek servis noktası TL sorgulama olarak bilinmektedir.Bildiğiniz gibi TL yüklenebilir hatlarda TL sorgulama için *123# ile sorgulama işlemi yapılmaktadır.

*123# ile:

Faturasız hattınızdaki TL miktarınızı öğrenmek için *123#’yi tuşlayarak arama yapmanız yeterli. Arama sonucu, telefonunuzun ekranında bakiyenizi görürsünüz.

9333’ü arayarak:

Faturasız hattınızdaki TL miktarınızı öğrenmek için 9333’ü aramanız yeterli. Arama sonucu, bakiyeniz sesli yanıt sistemi tarafından size anons edilir.

TL gönderme işlemi ise farklılık gösterebiliyor.PTTcell için bu işlem yani TL Gönderme işlemi TL göndermen istediğiniz kişinin telefon numarasını yazın ve daha sonra boşluk bırakın göndereceğiniz TL miktarını giriniz ve 9235’e SMS göndermeliiniz.

Önceki İçerikiPhone 6S Plus Ne Zaman Çıkacak
Sonraki İçerikAndroid Uygulamaları Telefondan Kaldırma
Günün 12 Saatini kesinlikle Bilgisayarları ve Telefonu ile geçiren ve Film ve Müzik dinlemekten hiç bıkmayan arada sırada fotoğraf çeken sıradan biri diyebiliriz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz