Pokki Nedir ? Pokki Nasıl Kullanılır ?

0
8105

Pokki Nedir ? Pokki Nasıl Kullanılır ?
Pokki Nedir : Pkki uygulaması Facebook, Twitter, Instagram vb sosyal medya uygulamalarını sanki winamp,messenger gibi birer programmış gibi başlat çubuğunuza sabitlemeye yarayan kullanışlı bir uygulamadır.
Uygulamayı kurmak gayet basittir.Sadece işletim sistemize uygun olan pokki programını indirip bilgisayarınıza kurmak gerekiyor.
Pokki uygulamasınız aşağıdaki vereceğimiz linkten indirebilirsiniz.Uyumlu olduğu işletim sistemleri ise windows xp,windows 7 ve windows 8
Pokki İndir
Pokki Ne İşe Yarar ?
Yukarıda anlattığımız gibi sosyal medyada için kullandığımız hesaplarımızı Facebook, Twitter vb hesapları başlat menüsünü eklememizi ve sabitlememizi sağlar.Bu sayede anında iletilerimizi,haberlerimizi kolaylıkla öğrenebiliriz.
pokki_baslat_menusu
Yukarıdaki resimdeki gibi başlat menüsüne yerleşir ve eklediğiniz medya uygulamalarından size gelen mesajlar,beğeniler,iletiler kısayolla size verilmiş olur.
Pokki Nasıl Silinir-Pokki Nasıl Kaldırılır
Peki pokki programınız yükledik kullanıyoruz programı kaldırmak istiyoruz.Bu işlemide standart olarak program ekle kaldır bölümden yapmamız gerekiyor.Denetim masasına daha sonra program ekle kaldır bölümüne giriyoruz.Buradan pokki programını bulunuz.Sağ tıklayınız ve programı kaldırınız.Bu işlem diğer işletim sistemleri içnide aynıdır.Kaldırma işlemi yaptıktan sonra ise bilgisayarınızı yeniden başlatmanızda fayda vardır.

Önceki İçerikMerak Edilen Android 5.0 Nasıl Olabilir? Video
Sonraki İçerikqvo6 Nasıl Silinir Resimli Anlatım
Günün 12 Saatini kesinlikle Bilgisayarları ve Telefonu ile geçiren ve Film ve Müzik dinlemekten hiç bıkmayan arada sırada fotoğraf çeken sıradan biri diyebiliriz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz