Pokemon Go’da Yaprakların Anlamı Nedir?

0
1243

Pokemon GO’da Yaprakların Anlamı Nedir?

Aslına bakarsak çözüm sever birinin bu yaprakların anlamını şıp diye çözeceğine eminim. Aslında oyunu oyun yapan biraz da içinde saklı olan gizemidir, sorularıdır. Bir gün yürüyüşe çıktınız bir orman içerisinden. Sağda solda ufak çalılıklar var. Bir süre sonra ufak sesler duydunuz. Çalılıklarda hareketlilik var orada ne olduğunu düşünürsünüz. Aslında her şey. Ama pokemon go oyunu bir pokemon avı oyunu ise aslında bu yapraklar da size bir şeylerin ipucunu vermeye çalışıyor demektir. Yüzünüzde bir tebessüm oluşturuğu görüyor gibiyim sanki.

Pokemon oyununun yapımcıları aynı bir film yapımcısı gibi kuralları koyar ama belli başlı şeylerin amaçlarını oyunculara sunar. Ötekilerini kendileri bulmaları için tarafsız kalır. Her şeyi de alenen açıklamak demek oyunun zevkini heyecanını hiçe saymak demektir. Bugün yaprakları bulduk çözümledik. Belki yarın daha başka gizemleri ile karşınızda olacağız. Ama bizlerin açıklamasını beklemeyin. Biraz gezin dolaşın deneyin çözümleyin. Malum oyun global çapta bir oyun. Bu yüzden rakipleriniz her an sizin peşinizdeler. Bu yüzden ne kadar iyi oyuna adapte olursanız o kadar hızlı yol alırsınız. Diğer rakipleriniz olayları çözümlerken siz onları geçersiniz. Belli olmaz.

Pokemon go oyununda yaprakların anlamı diye konuya girmiştik. Oyunun içerisinde nearly denen bir olay var. Bunun anlamı yakın çevreniz. Yani bu çevrede var olabilen pokemonlardan sizi haberdar ediyor. Tam bulmuyor ama bak dikkat et diyor. Ancak sağınızda mı solunuzda mı tam ne tarafta onu kestiremiyorsunuz. Bir nevi köstebeğin toprağı kazıp yüzeyde bombeli toprak bıraktığından nerede olduğuna dair bir işaret belirebiliyorsa kafanızda bu da aynı muhabbet demektir. Yaprakları görüyorsanız şayet hemen ekipmanınıza yüklenin ve orada bir dedektif gibi avınızı yakınlaşın. Uygun durumda hemen atlayın ve yakalamaya çalışın. Dikkatli olun ürkütmemeye çalışın yoksa size yapraklar bile yardım edemez.

Pokemon GO’da Incense

Pokemon yakalama ve ipuçlarından hazır bahsetmişken bunu da aradan çıkaralım derim ben. İşinize yarayacaktır.
İncence denilen item kısaca sizin pokemonları biraz daha rahat yakalayabilmenize yardımcı olan bir ekipmandır. Peki ya bu nedir tam olarak?
Nearby seçeneğinden çevrede pokemonların varlığına dair işaretler gördüğünüz anda hemen onları bulmaya uğraşacaksınız. Yalnız bu iş biraz yorucu olabilir. Bu esnada İncense eşyasına sahip iseniz sizin arama çalışma faaliyetlerinize güzel bir etkisi dokunacaktır. Şimdi burada duralım. Bu eşya demek değildir ki, kullandığınız anda şıp diye karşınıza pokemon dikilecek. Böyle düşünüyorsanız yanılıyorsunuz. Oyunun içindeki açıklamalar dahilince, sizin çevrenizde o bölgede olan pokemonları size daha da yakınlaştırması demektir. Siz bu eşyayı aktifleştirdiğiniz anda belli bir dakika aktif şekilde işleyebilecektir. Bu süre zarfında arama yaparsanız normal zamandan daha kısa bir süre içerisinde pokemonlarınız çantanızın içini doldurabilir.

Önceki İçerikFacebook Uygulama Ayarları Nasıl Yapılır
Sonraki İçerikPokemon GO’da Yüksek CP’li Pokemon Bulmak
Günün 12 Saatini kesinlikle Bilgisayarları ve Telefonu ile geçiren ve Film ve Müzik dinlemekten hiç bıkmayan arada sırada fotoğraf çeken sıradan biri diyebiliriz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz