Pokemon Go Poke Stop Nedir?

0
3178

Bu günlerde en çok oynanan oyunlardan biri olan pokemon oyununda poke stop herkesin arayıp ta kolay kolay bulamadığı bir durak noktasıdır. Peki bu poke stop ne demektir?

Pokemon go oyununda savaşmak kadar pokemon avı da da önemlidir. Bu pokemon avlarında bulmanız bir kenara bulmak kadar da yakalamak için ayrı bir çaba sarf etmeniz gerekiyor. Peki pokemon nasıl yakalanıyor ya da neyle yakalanıyor? Pokemonlar poke topları ile yakalanıyor. Bu poke topları ise oyun içerisinde para ile satın alınabiliyor. Bu poke topu da oyunun en can alıcı noktası haline gelmiş bulunmakta. Pokemon araması ve bulması bir kenara yakalaması da bir uğraş demiştik ya hadi yakaladık bir de poke topunun sınırı da ayrı bir önem taşıyor. Belki de kullanıcıların yeteneklerinin parayla sınırlandığı bir noktadır burası. Peki ya bu poke toplara sadece para vererek mi sahip olabiliyorsunuz? Tabi ki de hayır. Böyle bir durum olsaydı oyun globallikten çıkar para oyununa dönüşürdü. Yalnız işin kolayına kaçacak kişi yine de parayla satın alır ancak parasız da bu topa sahip olabilirsiniz. Tabi bu biraz şans gerektirecek. Eğer ki pokemon arayışı içerisinde yeterli zamana sahibim diyorsanız, gece gündüz fark etmez ararım diyorsanız şans ihtimaliniz tabi ki de biraz daha artıyor. Çünkü bu ücretsiz poke topları çok çok nadir bulabileceğiniz poke stoplarda yer alıyor. Demiştik ya bu poke stoplar çok nadir yerde bulunur. O yüzden pokemon ararken tek nesneye odaklanmamanız gerek. Aynı zamanda da Poke stop bulabilmek için çaba sarf etmeniz gerekmekte.

Pokemon oyununu oynayanlar için büyük bir sanal alem içerisinde eşsiz bir keyif ortamı sunmaktadır. Oyunun en keyif verici alanı muhtemelen arama zamanıdır. Çünkü öyle bir oyun kurmuşlar ki yapanlar, çevrenizde girmediğiniz delik kalmayacak şekilde sizi heyecanlandıran ve illa ki sizi götürebilecek bir oyundur. Tahmin edemeyeceğiniz yerlere bile girebilirsiniz. Dünyada ya da ülkemizde fazlasıyla bu oyuna başlayıp kendini durduramayan oyuncular vardır. Bütün gününü bu oyun ile geçirip duran kişiler artık poke stop avcılığında da bir devrim yaratabilirler.

Poke stop bulmanız size yeni avlayabileceğiniz pokemonlar için bir ön ayak niteliğindedir. Yeni yakalayacağınız pokemonları içine hapis edebilmeniz için poke topuna ihtiyaç duyacaksınız. Oyun kurucuları bu önemli item için para ile satın alma seçeneği kullandırmaktadır. Eğer ki oyuna para yatırmam derneğine üye iseniz biraz daha çalışmanız ve aramanız gerekiyor. Yalnız bu poke stoplara ulaştığınızda sadece poke toplarına değil aynı zamanda yumurtalara da sahip olabilirsiniz. Bildiğiniz şans çuvalı gibi noel babanın size vereceği hediye kutusu gibi öneme sahip poke stoplara ulaşmanız oyuna olan bağınızı ileriye dönük iyice artıracak ve kazandıkça daha fazlasını isteyeceksiniz.

 

Önceki İçerikPokemon Go Yumurta Çatlatma
Sonraki İçerikPokemon Go İtem Rehberi
Günün 12 Saatini kesinlikle Bilgisayarları ve Telefonu ile geçiren ve Film ve Müzik dinlemekten hiç bıkmayan arada sırada fotoğraf çeken sıradan biri diyebiliriz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz