Pokemon Go İtem Rehberi

0
1538

Pokemon Go İtem Rehberi

Pokemon go item rehberi oynadığınız oyun içerisinde size her daim lazım olacak bazı eşyaları içermektedir. Bu eşyalar ile genel çapta bazen savaş içerisinde size büyük kolaylık sağlayabilecek gerekli eşyalardır. Bu eşyalar içerisinde bazıları poke coins adı altında geçen ve pokemon mağazasında kullanıcı hizmetine sunulan eşyalardır. Bu eşyaları para ile satın alabilir ve kullanabilirsiniz.

Gerçek para dışında oyun içinde sahip olabileceğiniz diğer türlü eşyalar da mevcuttur. Bunlardan biri pokemon oyununun başlangıç için ana malzemesi olan poke balls’tır. Poke balls, yani poke topu pokemon yakalamak için kullanılmaktadır. Bu eşyayı alan kullanıcı başlangıçta 50 adet poke topuna sahip olur. Bunun yanı sıra poke stop’larda da seviye atlarken bu poke topuna sahip olabilirsiniz. Bunlarla da sınırlı kalmam diyor iseniz poke coinleriniz ile pokemon mağazasından 20, 100 ya da 200 adet düzeyinde satın alabilirsiniz.

Egg Incubator, yani kuluçka makinesi, içerisine koyacağınız yumurtaları çatlatarak yeni farklı pokemonlara sahip olabileceğiniz bir araçtır. Kullanıcıya bu alet başta bir tane olarak verilir. Sonrasında ise mağazalardan bu makineyi temin edebilirsiniz. Yalnız mağazalardan alınan bazı makineler 3 kullanımlıktır. 3’ten sonrasında bozulabilir ve kullanılmaz hale gelebilir. Ayrıca poke stop’ları da gezerek elde edebilirsiniz. Bu sistem GPS ile çalışmaktadır. Kat etmeniz gereken yol dahilinde sizi amacınıza ulaştırır.

Incense, bildiğiniz gizlilik formülüdür. Çevrenizde gizlenmiş olan pokemonların açığa çıkmasını ve kolay av olmasını sağlamaktadır. Bulunduğunuz yerden hareket etmeden pokemonların size gelmesini sağlar. Oyun başlangıcında 2 adede sahip olursunuz Ancak mağazadan 1,8 ya da 25’lik paketler halinde de sahip olabilirsiniz.

Lure Module, Incense’in daha etkili halidir. Poke coins sayesinde 1 ya da 8 tanesine sahip olabilirsiniz.

Lucky Eggs, kuluçka makinenizin imdadına yetişebilecek bir itemdir. Çalıştırıldığından itibaren 30 dakika boyunca size 2 kat daha fazla deneyim kazandıracaktır. Mağaza içerisinde 1,8 ve yahut 25 lik paketler dahilinde sahip olabilirsiniz.

Pokemon Storage, yani pokemon depolama anlamı içerir. En başta bu limit 250’dir, yumurtalar için ise 9’dur. Ve her güncelleme yaptığınızda bu miktar 50 artar.

Bag, sizin çantanızdır. Başta size kazandırdığı alan 350 tanedir. Sonrasında güncelleme yaparsanız eğer bu miktar 50 artar.

Potions: pot yani GYM savaşları sonrasında pokemonunuzun canını artırmak için kullanılmaktadır. 3 farklı çeşidi mevcuttur.

Potion – 20 HP Yeniler

Super Potion – 50 HP Yeniler

Hyper Potion – 200 HP Yeniler

Toplanabilir Eşyalar: Oyun içerisinde bazı eşyaları satın alabildiğiniz gibi bazılarını da toplayabilirsiniz. Bunlardan bazıları ise potion ve revivedir.

Revive: yeniden doğuştur. Yani tamamen ölmüş diyebileceğiniz canı olmayan pokemonların sıfırdan maksimum can ile doğmasını sağlar.

Razz Berry: Bir nevi pokemon yakalama kolaylaştırıcısıdır.

Stardust: Pokemon yakalama ya da GYM savaşlarından elde edebileceğiniz bu item sizin pokemonunuzun güçlendirilmesi ve de evrimleştirilmesi için bir aracı rolünü üstlenmektedir.

Candy: Güçlendirme ya da evrimleştirme için kullanılan bir eşya olması ile birlikte pokemon yakaladığınızda ya da transfer ettiğinizde o türe ait başka bir Candy gelmesine olanak sağlayan bir eşyadır.

Camera: Bu item size otomatik olarak verilir ve isminden de anlaşılacağı üzere pokemonların resmini çekmek için kullnılır.

Pokemon Go CP Nedir?

Önceki İçerikPokemon Go Poke Stop Nedir?
Sonraki İçerikBiberiye Suyu Ne İşe Yarar?
Günün 12 Saatini kesinlikle Bilgisayarları ve Telefonu ile geçiren ve Film ve Müzik dinlemekten hiç bıkmayan arada sırada fotoğraf çeken sıradan biri diyebiliriz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz