Pokemon Go Great Ball Nasıl Bulunur?

0
1516

Pokemon go oyununda poke topların yeri ve önemi gayet büyüktür. Oyunun genel amaçlarından biri olan pokemon yakalamak ve geliştirmek için önce pokemon yakalamanız gerekmektedir. Bunun için de belli kapasitedeki topları kullanırsınız. Bu pokemon go oyununun amacı pokemon yakalamak olduğu için oyun içinde sıkıntı çekeceğiniz tek nokta bu toplardır. Bazı pokemon topları oyun içindeki mağaza sayesinde gerçek paranın vereceği poke coinsler ile alabilirsiniz. Yalnız bazı toplar vardır bu mağazalar içerisinden alamazsınız. İşte o nokta oyunun asıl koptuğu noktadır. Yani bir etabı para destekli oynanabilen bu oyun bie noktadan sonra tamamıyla sizin yeteneğinize bırakılmıştır. Bu bakımdan oyun, oyun içinde sadece para tuzağı olmaktan çıkmıştır. Ancak diğer noktalarda bu durum hala devam etmektedir.

Pokemon go oyununda oyunun amaçlarından birinin pokemon yakalamak olduğunu belirtmiştik. Oyun başlangıcında size düşük seviyeli poke toplarından belli bir miktar verilecektir. Bu toplarla seviyenize ait pokemonları yakalayabilirsiniz. Ancak diğer ileri ki seviyelerde daha güçlü CP’li pokemonları yakalamak isteyeceğiniz zaman işler biraz değişecektir. CP’nin ne kadar yüksek olması demek o kadar yakalanabilmesi zor pokemonlar demek. Aynı zamanda da o kadar büyük ve kapasitedeki poke topları demek. Burada bahsedeceğimiz Great ball orta derecedeki bir karakter seviyesinin kullanabileceği bir toptur. Daha ileri ki seviyelerde ultra ya da master ball topları kullanılacaktır. Şimdi oyun içerisinde belli başlı noktalarda poke stop denilen yerler mevcuttur. Burada oyun içindeki mağazadan alabileceğiniz bazı eşyaların düşme ihtimalleri olan yerlerdir. Pokemon avına çıktığınızda bu tarz yerleri es geçmemeniz gerekmektedir. Çünkü size değerli eşyalar kazandıracaktır ve bu eşyaların içinde great ball da olabilir.

Oyun kurucuları pokemon go oyununun sadece paradan ibare olmaması konusunda anlaşmış olsa gerek great ball eşyasının mağazadan satın alınabilirliğini yok saymışlardır. Yani bahsettiğimiz top mağaza içerisinde satılmamaktadır. Bu bakımdan her zaman dediğimiz gibi pokemon avına çıktığınızda poke stopları olabildiğince yoklayın ve oralardan düşürmeye çalışın. Orta seviyedeki bir oyuncunun oyun içinde tutunabilmesi için bu topa ihtiyacı olacaktır. Mutlaka sahip olması gerekmektedir.

Pokemon-Go-Great-Ball

Yalnız şu noktadan bahsetmeyi unuttuk. Bu topu düşürmeniz için orta seviyelerde olmanız gerektiğini söylemiştir. Bu orta seviyelerden kasıt sizin en az 12. seviye olmanızdır. Bu seviye altında iseniz hiç boşuna aramayın çünkü asla düşüremezsiniz. Ayrıca bir bilgiden de bahsetmekte yarar var. Karakteriniz 12. seviye olduğunda sistem size otomatik olarak 20 adet great ball verecektir. Yani bu tahmini olarak size 19. seviyeye kadar yetecektir. Yalnız dediğimiz gibi çok online bir oyuncu iseniz ve tam bir pokemon avcısı olarak görüyorsanız kendinizi bu sayı size göre az gelebilir hatta yetmeyebilir de. Bu bakımdan poke stoplar sizin için büyük önem taşımaktadır.

Önceki İçerikPokemon Go En Nadir Pokemonlar Hangileri ?
Sonraki İçerikEvden Çıkmadan Pokemon Go Nasıl Oynanır
Günün 12 Saatini kesinlikle Bilgisayarları ve Telefonu ile geçiren ve Film ve Müzik dinlemekten hiç bıkmayan arada sırada fotoğraf çeken sıradan biri diyebiliriz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz