Pocell Müşteri Hizmetleri Numarası

6
7692

Pocell Müşteri Hizmetleri Numarası – Pocell nedir?
Pocell ülkemizde Turkcell, Vodafone ve Avea GSM operatörlerinden biridir. Pocell aynı zamanda Bimcell ve PTTcell gibi Avea’nın alt yapısıdır. Pocell adından da anlaşılacağı üzere petrol ofisinin müşterilerine sunduğu bir hizmettir. Petrol ofisi Pocell’e birlikte müşterilerine kaliteli hizmet ve bu hizmetin yanında birçok faturalı ve faturasız tarifeler sunmaktadır. Pocell li müşteriler aynı zamanda petrol ofisinden yaptıkları yakıt alışverişlerinde indirim de kazanıyorlar.

Pocell müşterilerine sunduğu hizmetle benzin akaryakıt vb. gibi alışverişlerde ek puan vermeyi hedefliyor. Bu ek puanların yanında belli bir oranda benzin ve akaryakıt indirimi de veriliyor. Petrol ofisinin bir ürünü olan pocell uyguladığı bazı uygulamalarla anında akaryakıt ve benzin verdiği gibi, uygun fiyatlarla konuşma mesajlaşma İnternet gibi tüm iletişim ihtiyaçlarımızı karşılamaya da çalışıyor.

Pocelle nasıl geçilir?
Pocell petrol ofisinin verdiği bir hizmet olduğu için çevrinizdeki en yakın petrol ofisine giderek başvurunuzu yapabilirsiniz. Başvuru için yanınızda nüfus cüzdanı, nüfus cüzdan fotokopisi yoksa ehliyetinizi eğer bu da yoksa pasaportunuzu götürerek başvuru da bulunabilirsiniz. Ayrıca petrol ofisinin verdiği bilgiler doğrultusunda kısa bir sürede hattımızın açılması sonucunda kullanımı başlayabiliriz.

Müşteri Hizmetleri Numarası
Pocell’in müşteri hizmet numarası 444 76 23 olup 7 gün 24 saat Türkiye’nin istenilen yerinden arayıp müşteri temsilcilerinden fatura ödeme TL yükleme fatura değişikliği yapma faturamız hakkında bilgileri alma gibi işlemlerimizi yapabilmemiz yanı sıra Avea’nın alt yapısı olduğundan dolayı Avea müşteri hizmet temsilcilerini arayıp bunlardan da bilgi alımı yapılabilmektedir. Avea’nın alt yapısını kullanan Pocell müşteri hizmetlerine ulaşma konusunda biraz sıkıntı yaşıyor olsada yeni çıkan bir GSM operatörü olduğu için müşteri temsilcilerinin sayısı ve hizmet durumu zayıf olmasından dolayı zamanla gelişmeler göstermesini bekleyip daha verimli ve sağlam bir alt yapıyla müşteri temsilcisine ulaşım olasılığı sağlanabilir. Ama müşteri temsilcilerine Pocell kullanıcıları ulaşmaya çalıştıklarında biraz zaman alabilmektedir. Biraz sabırla müşteri temsilcisine bağlanılması durumunda sorunlarımızı müşteri temsilcilerine iletmemiz halinde ve sorularımızı sormamız halinde cevaplarımızı bulmaktayız.

Önceki İçerikHepsiburada Müşteri Hizmetleri İletişim Numarası
Sonraki İçerikAkbank Müşteri Hizmetleri Numarası
Günün 12 Saatini kesinlikle Bilgisayarları ve Telefonu ile geçiren ve Film ve Müzik dinlemekten hiç bıkmayan arada sırada fotoğraf çeken sıradan biri diyebiliriz.

6 YORUMLAR

  1. ben pocell faturalı hat müşterisiyim haziran ayı ödememde aylık ücret verği dahil 39.00 tl geçiyor be bu tarifeye girerken ücret daha düşüktü egerki zamlandıysa niçin haber verilmiyor belki devam ederi belkide etmem bunun izahı nasıl olacak

    • Bu musteri hizmetlerime ulasabilen varsa bi nasilnulasyigina soyleyebilirmi dalga gecer gibi birisi birisine birisi itekisine uonlensiriuo 623 444 7623. O otekisine bu itekisine. Isinizi duzgun yapin pocell

  2. posel 39 tl lik paket uyesim Saagolsun yetkili Arkadaslara hicbir zaman olsilmiyor bilgisayardan aksamdan sabaha kadar bir kaset sesi tutturmus gidiyorlar.Benim sorunum mayis Ayi faturam34 tl haziran Ayi faturam174tl Arastirdim bir baktimki benim haberim olmadan beni Vip Eglence vevideo plus diye ayri iki yere abone yapmislar simdi yetkililere olasamiyurum simdi bunlari yani posel hat sirketini mahkemeye vericem

  3. bana bu güne kadar 10.. fatura geldı hesabıma gore 7 ayda başlamışım …..8 ayda bitmeli bana haber verilmeden 39,,tl faturam….. yüksek memplayla mesajla geliyor her boku mesaj yazan bu oparatör neden bu ay yada gelcek ay tautunuz bıtıyor dıye uyarmıyor anlamış degılım zaten pedın odedım dıye çıkamadım evde ınternet ceksın dıye kose bucak ..dolaşıyorum berbat bır oparaor birazdan gıdıp türkcele gececem belkı 20 fazla olur ama heryerde ceker…….

  4. bu lanet hattı actınız yıl sonunda arıyorsunuz nette verdıgınız numara bıle yalan musterı hızmetlerı dıye bısey yok kımse kullamasın bu uc kagıtcıları vıdyofonı diye bırseye bende habersız uye olunmus sacma sapan bı sırket yıl sonu ararsınız o zmn gorusecez

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz