Paul Walker Kimdir-Paul Walker Resimleri-Paul Walker Filmleri

0
2182

images (12)
Paul Walker (d. 12 Eylül 1973, Kaliforniya, ABD – ö. 30 Kasım 2013, Los Angeles, ABD) ABD’li sinema oyuncusu. Eskiden
modellik yapan aktör 2001 yapımı The Fast and the Furious filminde canlandırdığı polis memuru Brian O’Conner rolüyle üne kavuştu.
40 yaşında hayatını geçirdiği trafik kazası ile kaybeden Paul sevenlerini hüzne boğdu. Hızlı ve Öfkeli filmiyle müthiş bir çıkış yakalayan Walker, bu filmin ardından birçok aksiyon macera filminde oynamıştı. Bazı sosyal paylaşım sitelerinde Paul Walker geçirdiği Trafik kazası ile ilgili şöyle denildi .-(Biz seni Hızlı ve Öfkeli filminde sevdik. Ölümünün yine hız yüzünden bir araçta olması hayatın garip cilvesinden başkası olamaz.)
Paul William Walker IV, emekli kanalizasyon müteahhiti Paul William Walker III ile eski model Cherly Crabtree’nin çocukları olarak 12 Eylül 1973’de Glendale, Kaliforniya’da dünyaya geldi. Büyükbabası William Walker (diğer adıyla ‘Irish’ Billy Walker) Pearl Harbor baskınından kurtulanlardan biriydi ve aynı zamanda da donanmanın orta siklet boks şampiyonuydu. Dedesi ise II. Dünya Savaşı’nda General Patton’ın komutasında İtalya’nın istilası sırasında bir tank müfrezesini kumanda etti. Kendisinden küçük Caleb ve Cody adında iki erkek kardeşi ve Ashlie adında bir kız kardeşi olan Walker, Ahir Zaman Azizi olarak Mormon Mezhebi’ne mensup muhafazakar bir ailede yetişti.
Glendale’de büyüyen Walker, ilk önce Alfred Nobel Okulu’na ardından Foreman Lisesi’ne devam etti. 1991’de mezun olmasının ardından birkaç kolejlerde deniz biyolojisi okudu.

Önceki İçerikBilgisayardan Program Nasıl Kaldırılır Resimli Anlatım
Sonraki İçerikBilgisayardan İnstagram Şifresi Nasıl Değiştirilir
Günün 12 Saatini kesinlikle Bilgisayarları ve Telefonu ile geçiren ve Film ve Müzik dinlemekten hiç bıkmayan arada sırada fotoğraf çeken sıradan biri diyebiliriz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz