Outlook.com e-posta hizmetinin Özellikleri

1
1170

E-posta kuralları oluşturmak mümkün

E-posta yönetiminde en önemli işlerden bir tanesi, e-postaları otomatik olarak farklı klasörlere ayırmaktır. Windows 8’in Mail uygulaması bu işi yapamazken Outlook.com’da filtreler oluşturarak iş postalarınızı ve kişisel e-postalarınızı rahatlıkla ayırabilirsiniz.

E-posta klasörleri oluşturabilirsiniz
E-posta klasörleri oluşturabilirsiniz

Windows 8 Mail uygulmasında en temel işlevlerden biri olan yeni klasör oluşturma işlevi size sunulmuyor. Ancak bunu Outlook.com’da yapmanız adeta çocuk oyuncağı.

Mesajları iç içe gösterebilirsiniz

Windows 8 Mail’de uzun bir görüşmeyi takip etmek kafanızı fazlasıyla karıştırabilir, çünkü ilgili mesajlar toplu olarak gösterilmiyor. Outlook.com’da ise Outlook’un masaüstü sürümünde olduğu gibi mesajları iç içe gruplamanız mümkün.

E-postaları cevaplamak için daha çok seçeneğiniz var

Outlook.com’da gelen e-postalarınızda “Eylemler” düğmesine bastığınızda, size e-postanız ile yapabileceğiz çok sayıda işlem sunuluyor. Bunlar arasında mesajı cevaplamak, silmek, istenmeyen olarak işaretlemek, aynı gönderenden gelen tüm e-postaları silmek, mesajı yazdırmak, kaynak kodunu görüntülemek ve fazlası var. Windows 8 Mail’de bir e-posta üzerinde gerçekleştirebileceğiniz eylem sayısı ise oldukça kısıtlı.

Özelleştirilmesi çok daha mümkün

Bir web hizmetinden çok e-posta istemcisi gibi çalışan Outlook.com’un görünümünü ve işleyişini farklı şekillerde değiştirmeniz mümkün. Örneğin yazıtiplerini, imzanızı, gizlilik ayarlarınızı ve çok daha fazlasını kolaylıkla kendinize göre değiştirebilirsiniz. Windows 8 Mail’de ise bu ayarların çoğu bulunmuyor.

Önceki İçerikİlaç almak zorundayım nasıl oruç tutmalıyım
Sonraki İçerikOutlook Ne işe Yarar – Outlook nasıl kullanılır
Günün 12 Saatini kesinlikle Bilgisayarları ve Telefonu ile geçiren ve Film ve Müzik dinlemekten hiç bıkmayan arada sırada fotoğraf çeken sıradan biri diyebiliriz.

1 Yorum

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz