Online Resim Düzenleme Programları

0
1353

resim_programi_düzenleme_editleme
Photoshop kullanmayı bildiğiniz halde bile zamandan biraz tasarruf etmek için programı indirmek yerine online internet üzerinden resimleriniz üzerinde ufak oynamalar yapmak isterseniz online siteler sizin için kolay bir yöntem olabilir.Photoshop üzerindeki oynamaları tam olarak yapamasanızda sizin için kolay bir yol olabilir.

online_resim_düzenleme
1-Pixlr
Android ve iphone model cihazlar içinde uygulama desteği en güzel uygulamardan biridir.Eğer daha önce resim düzenleme programı kullanmışsanız rahatça kullanabilirsiniz aksi halde biraz öğrenmeniz gerekecektir..

Picmonkey_resim_düzenleme
2.Picmonkey
Diğer bir site ise Picmonkey sitesi sağ bölümde bulunan edit a photo seçeneği ile kolayca ve istediğiniz gibi fotoğraflar üzerinden değiştirmeler yapabilirsiniz.
Sumopaint_resim_programi
3-Sumopaint
Kullanımı bakımında Photoshop benzeyen programlardan biridir.Yani daha önce Photoshop kullanan tecrübeli kişiler tarafından daha rahat kullanabileceği bir programdır.

Önceki İçerikSilinmeyen Programları Programla Kaldırma
Sonraki İçerikTwitterda Arkaplan Nasıl Değiştirilir
Günün 12 Saatini kesinlikle Bilgisayarları ve Telefonu ile geçiren ve Film ve Müzik dinlemekten hiç bıkmayan arada sırada fotoğraf çeken sıradan biri diyebiliriz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz