Online Menajerlik Oyunu United Eleven Yayınlandı

0
2065

united-eleven

Online menajerlik oyunu olan United Eleven, Nexon Europe tarafından geçtiğimiz günlerde tanıtıldı. United Eleven oyununun 50 bini aşkın oyuncu kitlesi bulunuyor. Tanıt Oyun mobil desteği ve resmi FIFPRo ve Bundesliga lisanslarıyla futbol sevgisini sahanın dışına taşıyor. Oyun tarayıcı bazlı olduğu için kurulum süreside ortadan kalkıyor. Oyuncular kendi takımlarını kurduktan sonra transferler yapıp, istatistiklerini geliştirerek ve futbolcularını çalıştırarak futbol menajerliği deneyimi yaşayabiliyor. United Eleven, futbol tutkunlarına Bundesliga ve FIFPro lisanslı gerçek oyuncularla gerçekçi maç motorunda taktiksel yeteneklerini sınama fırsatı sunuyor. United Eleven linkine tıklayarak sizde hemen oyunu oynamaya başlayabilirsiniz.

united-eleven

United Eleven’ın sezon öncesi dönemi, normal sezonun başlamasından önce kullanıcılar için hazırlanmış test sürecinden oluşuyor. Nexon Europe beta testi süresince, tüm futbol meraklılarını oyunun havasını ilk olarak solumaya ve gelmiş geçmiş en yetenekli teknik direktörlerden olan Carlo Ancelotti tarafından desteklenen oyunun, üstün mobil erişimini deneyimleye davet ediyor.


United Eleven Sezon Öncesi Fragmanı

Önceki İçerikİphone Whatsapp Smiley ve Emoji Nasıl Eklenir
Sonraki İçerikSamsung Galaxy NotePRO 12.2 İle Büyük Ekran Keyfi
En güzel kayboluş tarihi bir kentin sokaklarında olur, en güzel unutuş sevdiğiniz bir romanın sayfalarında olur, ama her ikisi de geçicidir. Webmaster, seo uzmanı, sosyal medya uzmanı, amatör fotoğrafçı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz