Office Uygulamalarında Varsayılan Kayıt Yeri Değiştirme

0
1660

Windows işletim sistemlerinde bildiğiniz istediğiniz gibi özelleştirebilir ve istediğiniz ayarları yapabilirsiniz.Sadece işletim sisteminde değil kullanılan programlarda da istediğiniz gibi ayarları yapabilirsiniz.Genelde programlardan yapılan ayarlardan biri en çok yapılan ayarlardan birisi indirdiğiniz dosyaların kayıt yerini değiştirme ayarlarıdır.Microsoft Office Word, Excel ve PowerPoint gibi programlarda da aynı şekilde çalışma yaptığınız dosyaların kayıt yerlerini değiştirebilir ve kullanmaya devam edebilirsiniz.Microsoft Office programlarında kayıt yerini değiştirmek istiyorsanız yazımızda bulunan ayarları yapmanız gerekmektedir.

Varsayılan Kayıt Yeri Değiştirme
1-Dosya > Seçenekler adımlarını izleyin
2-Açılan pencerede sol taraftaki Kaydet sekmesine geçin ve Varsayılan dosya konumu bölümündeki Gözat butonuna basarak, konum belirleyin.
3-Buradan istediğiniz bir yeri seçebilir ve kullanmaya başlayabilirsiniz.

kayit_yeri_degistirme

Bu ayarları Microsoft Office uygulamaları üzerinde hepsinde ayrı ayrı yapmalısınız yani sadece birinde yaparsanız sadece o program için geçerlidir.

Önceki İçerikZigzagfone Nasıl İptal Edilir
Sonraki İçerikWindows 10’da Bulanık Yazı Sorunu
Günün 12 Saatini kesinlikle Bilgisayarları ve Telefonu ile geçiren ve Film ve Müzik dinlemekten hiç bıkmayan arada sırada fotoğraf çeken sıradan biri diyebiliriz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz