Office 2007 – 2010 – 2013 Türkçe Yapmak

0
1536

Bir çok programda yada oyunda bildiğiniz gibi herkeze hitap ettiği için birçok dilde oyunlar ve programlar piyasaya çıkmaktadır.Tabi bu programlar ve oyunları kurulum yaparken farklı dillerde olduğunu görebilirsiniz ve kendinize uygun olan dil ile kullanmak isteyebilirsiniz.Bunlardan biriside Office programıdır.Office programında olduğu gibi farklı bir dil karşınıza gelebilir ve bunu değiştirmek isteyebilirsiniz.Bu işlem için ise resmi sitesinden yani Microsoft sitesinden gerekli paketleri indirmelisiniz.

Peki nasıl indirme yapabilirsiniz yada uygun olanı nasıl indirebilirsiniz.
Vereceğimiz site üzerinden ilk olarak gerekli dil paketini indirmelisiniz.32 veya 64 bit seçenekleri ve kullandığınız office sürümüne göre paylaştığımız dosyayı indirerek işlemi gerçekleştirebilirsiniz.

https://support.office.com/tr-tr/article/Office-programlar%C4%B1-i%C3%A7in-varsay%C4%B1lan-dili-de%C4%9Fi%C5%9Ftirme-586f8ac2-16b6-4901-889b-c5ddb5506f26

daha sonra ise size uygun olan paketi indiriniz ve kurulum işlemine başlayınız.Yükleme tamamlandıktan sonra bütün yazılımlar Türkçe olacaktır.

Windows 8’de (Office 2007, 2010, ve 2013 için geçerlidir)

Düğmeler çubuğunda, Denetim Masası için Uygulamalar‘ı arayın.

Saat, Dil, Bölge öğesi altındaki Giriş yöntemlerini değiştir’e tıklayın.

Yeni bir dil eklemek için Dil ekle’yi tıklatın.

Veya zaten yüklemiş olduğunuz bir dil için Seçenekler’i ve ardından Giriş yöntemi ekle’yi tıklatın.

Önceki İçerikWindows 10 otomatik güncelleme başlamazsa ne yapmalı?
Sonraki İçerikGeneral Mobile Discovery Kamera Kayboldu
Günün 12 Saatini kesinlikle Bilgisayarları ve Telefonu ile geçiren ve Film ve Müzik dinlemekten hiç bıkmayan arada sırada fotoğraf çeken sıradan biri diyebiliriz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz