Numaramı Vodafone nasıl taşıyabilirim?

2
2270

Numaramı Vodafone nasıl taşıyabilirim
Hat taşıma işlemi bildiğiniz gibi geçtiğimiz zamanlarda başladı ve halen istediğiniz gibi kullanmakta olduğunuz numaranızı farklı operatörlere taşıyabiliyorsunuz. Bu işlemdeki taşıma sebebi ise farklı operatörlerdeki farklı kampanyalar olarak tanımlayabiliriz. Daha uygun fiyatta olması yada bulunduğunuz bölgede kullandığınız operatörün daha zayıf çekmesi ve Vodafone geçmek istemenizdir. Peki bu işlem nasıl yapılır yani hat taşıma işlemi nasıl yapılabilir onları görelim..
Özellikle son zamanlarda yapılan taşıma işlemlerinde internet üzerinden başvuru yapabiliyor ve kapınıza kadar yetkililer gelebiliyor.
Vodafone taşıma işlemini aşağıdaki evraklarla yapabilirsiniz.
Nüfus Cüzdanı, Sürücü belgesi, Pasaport , Uçak mürettebatı belgesi, Demiryolu personeli kimlik belgesi, Gemici adamı cüzdanı, Nato kimlik belgesidir, Türk Silahlı Kuvvetler kartı
Ekstra olarak ise faturalı taşıma işlemi için sabit bir evrak istenecektir. Bu evrak ile faturalı bir hatta geçebilirsiniz.

Hat taşıma süresi kaç gün sürecek
Hat taşıma süresi yetkili evrakları sizin adınıza sisteme girdikten 3 yada 4 gün sonra tamamlanmış olacaktır. Bu sırada eski hattınız kapalı kalmayacaktır kullanmaya devam edecektir.
İşlem sırasında size geçişten birgün önce bilgilendirme mesajı gelcecektir. Bu bilgilendirme mesajında ise geçiş tarihiniz ve saatiniz yazacaktır. Bu tarih geldiğinde ise yeni sim kartınızı takarak kullanmaya başlayabilirsiniz.

Önceki İçerikJames Blunt konseri Ne zaman?Bilet fiyatları ne kadar ?
Sonraki İçerikVodafone Pin ve Puk Kodumu Nasıl Öğrenebilirim?
Günün 12 Saatini kesinlikle Bilgisayarları ve Telefonu ile geçiren ve Film ve Müzik dinlemekten hiç bıkmayan arada sırada fotoğraf çeken sıradan biri diyebiliriz.

2 YORUMLAR

  1. Wodofona gecmek isdiyorum kac kez abone islem yaptirdim ama hala tasinmadi musteri hizmetlerini ariyorum ama sorun yok diyorlar ama hazirandan buyana kac kez muracat ettim tasiyamadim sorun nedir lutfen bildiriniz aveadan wodofona gecmek isdiyorum

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz