Numara engelleme nasıl yapılır

27
17840

Soruyu Gönderenin Adı : numan / Mail Adresi:
Ziyaretçimiz Tarafından Sorulan Soru:turkceel hat kullanıyorum vodafone numarasını nasıl engellerim
Cevap : Numara engelleme olayı sadece belirli telefonlarda yada program yüklenebilen telefonlar için geçerlidir numan bey.Mesala samsung cihazlarda mevcut yada android yüklü cihazlar için black list uygulamaları var yani numara engelleme uygulamarı bu tarz programlar yükleyerek istediğiniz numarayı engelleyebilirsiniz.

Önceki İçerikİnternet Download Manager Nasıl Silinir
Sonraki İçerikPes 2013 Oyununu Oynayamıyorum
En güzel kayboluş tarihi bir kentin sokaklarında olur, en güzel unutuş sevdiğiniz bir romanın sayfalarında olur, ama her ikisi de geçicidir. Webmaster, seo uzmanı, sosyal medya uzmanı, amatör fotoğrafçı.

27 YORUMLAR

  1. merhaba telefonum turkcell T40 bi arkadaşımın telefonundan her arandığımda meşgul çalıyor sorduğum kişiler engellemişsindir diyor.. meşgul çalması engellenmiş olması anlamına geliyor mu ve engellenmişse engeli nasıl kaldırabilirim ?

  2. benim telefonum t40 biri beni aradığında bunu numara şuan da grüşme kabul etmemektedir diyor bunu nasıl çözerim yardımcı olurmusunuz

  3. merhaba;

    sony z1 yeni aldım. samsung note 2 de engelleme yaptıklarım tekrar arama yapıyor.
    bu durumdan çok rahatsızım.

    z1 den nasıl mesaj yada arama engelleye bilirim. lütfen yardımcı olun 🙁

  4. Benim telefonum t50 ve bir kisi beni surekli rahatsiz ediyor hem arayarak hemde mesaj atarak…onu nasil engelleyebilirim hem aramadan hem mesajdan ?

  5. Aynen ya basımda bı sapık var bıde numaramı sallamıs da tutmus nasıl engellıycem sıte ınmıyo telec3 bıde ya lutfen yardımcı olun onun attıgı msjları goruruler dıye korjuyorum nolur… Tesekurler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz