N11.com Güvenilir Mi?

0
2614

N11.com Güvenilir Mi?

N11.com internet sitesi kullanıcıları ile barındırdığı mağazalar arasında köprü niteliği taşıyan bir site. Site son derece güvenilir, ancak barındırdığı mağazalardan alışveriş yaparken dikkat etmeniz gerekmektedir. Şöyle izah edelim, mesela bir X AVM’sinin içerisinde bulunan bir mağazadan bir ürün aldınız, ürün arızalı çıktı. Bu durumda, bu ürünün muhatabı o AVM midir? Yoksa ürünü satın aldığınız mağaza mı? Tabiki, sorumluluk mağazaya aittir.

Yukarıda söz ettiğimiz gibi N11 sitesinin altyapısı son derece güvenilirdir. E-ticaret altında hasas işleyen yapısı, üç boyutlu güvenlik ağı bankalar ile güçlü bir sisteme dayanan güvenlik köprüsü aracılığı ile müşterilerin aldıkları ürün bedellerini aktarmaktadır. Ancak parayı ilgili mağazanın hesabına yönlendirmektedir. Yani site mağazalar için bir yer niteliği taşıyıp, ticaret güvenliğine katkı sağlasa da, ürün kalitesi o mağazaya ait bir şeydir. Ancak birkaç küçük noktaya dikkat ederek, satın alacağınız ürünlerin de güvenliklerini maksimum düzeyde temin edebilirsiniz.

İlk olarak yıldızlı mağazalardan alışveriş yapmaya özen gösterin. Site içerisinde bulunan bir ürün bir mağazada daha uygun bile olsa, siz biraz daha fazla para verip o ürünü yıldızlı mağazadan tercih edin. Ayrıca, ürün için gerekli ödemeyi gerçekleştirmeden önce mutlaka o mağazayı arayıp, stoklarda ürünün kalıp kalmadığı bilgisine erişin. Mağaza hakkında kullanıcı yorumları, kullanıcıların olumlu geri dönüşleri de sizin ilgili mağaza hakkında detaylı bilgi edinmenizi sağlayacak referans noktalarıdır. Son olarak, bir mağazaya ait şikayet konusu açılıp açılmadığına da bakmanızı önermekteyiz.

İnternette N11.com’un güvenilirliği hakkında kullanıcı yorumlarını sizler için takip ettik. Pek çok farklı siteyi mercek altına aldığımızda kullanıcılar, N11’in son derece güvenilir olduğunu ancak ürün alacakları mağazanın güvenilirliğine dikkat etmezlerse sorunlar yaşayabileceklerini dile getirmişler. Yani bizim yazımızda üzerine basa basa yinelediğimiz konu. Bir ürün pek çok farklı mağazada farklı fiyat aralıkları ile karşınıza çıkabilir. Fiyata asla takılmayın, zaten geniş bir rekabet yelpazesi içeren site ürünüleri piyasadan daha uygun fiyat aralıkları ile sunar nitelikte. Bu yüzden siz doğrudan yukarıda belirttiğimiz kriterleri dikkate alarak mağaza güvenilirliklerini mercek altına alın.

 

Önceki İçerikGeneral Mobile Taksitli Cihaz Kampanyası
Sonraki İçerikGittigidiyor Güvenilir Midir?
Günün 12 Saatini kesinlikle Bilgisayarları ve Telefonu ile geçiren ve Film ve Müzik dinlemekten hiç bıkmayan arada sırada fotoğraf çeken sıradan biri diyebiliriz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz