Mozilla Firefox Girdiğim Siteleri Silmek

0
1465

Soruyu Gönderenin Adı : selimcan / Mail Adresi:
Ziyaretçimiz Tarafından Sorulan Soru: İnternet tarayıcısı olarak firefox programını kullanıyorum ama girdiğimi siteleri silmek istiyorum nasıl yapabilirim
Cevap : Aslında bu işlemi programlar yardımı ilede yapabilirsiniz.Yani ccleaner programı bu iş için gayet kolay bir işlem sağlayabiliyor.Sadece programı çalıştırıp sil dediğini zaman tüm tarayıcılara ait çerezleri silebiliyor.
Tabi siz tarayıcı üzerinde yani firefox üzerinde bu işlemi yapmak istiyorsanız aşağıdaki resimlere bakarak temizleme işlemi yapabilirsiniz.

İlk olarak seçenekler bölümüne giriş yapınız daha sonra gizlilik olarak giriş yapınız.Burdan yakın geçmiş silinebilir yazısını göreceksiniz.Tıkladığınız zaman yeni bir pencere açılacaktır.
2222
Bu yeni pencereden istediğiniz bölümleri silebilirsiniz.Kırmızı ile çizilen bölümden silinmesini istediğiniz yerleri silebilirsiniz.Daha sonra ise tamam dedikten sonra silme işlemi başlayacaktır.
1111

Önceki İçerikiPhone Telefon Rehberi Nasıl Silinir
Sonraki İçerikYahoo En Çok Tıklanan Arama Motoru Oldu
En güzel kayboluş tarihi bir kentin sokaklarında olur, en güzel unutuş sevdiğiniz bir romanın sayfalarında olur, ama her ikisi de geçicidir. Webmaster, seo uzmanı, sosyal medya uzmanı, amatör fotoğrafçı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz