Morhipo İade işlemleri nasıl yapılır?

0
25094

Siparişimi nasıl iade edebilirim?
İade işlemini gerçekleştirebilmek için, faturanızın üzerindeki iade bölümünü doldurarak; faturanızın bir örneği ile birlikte “FIRSAT ELEKTRONİK A.Ş.- Morhipo.com, EYÜP SULTAN MAH. İMAMHATİP CAD. NO:6 34885 SANCAKTEPE-İSTANBUL” adresine Yurtiçi Kargo ile ücretsiz olarak gönderebilirsiniz.
İade yerine ürünlerde beden/numara değişimi yapabilir miyim?
Siparişiniz kargoya verildikten 7 gün sonra, istediğiniz beden veya numara stoklarımızda mevcut ise değişim yapabilirsiniz. Stoklarda mevcut olmayan ürünlerde değişim yerine iade işlemi yapılır.
Değişim işleminizi gerçekleştirmek için, anasayfada yer alan, “Hesabım” bölümündeki Siparişlerim menüsünden “İncele” linkine tıklayabilirsiniz. Bu bölümden hem sipariş detaylarınızı inceleyebilir hem de değişim için rezervasyon yapabilirsiniz. Ürün, 5 gün boyunca sizin için rezerve edilecektir.
Kaç gün içinde ürünlerimi iade edebilirim?
“Sebep Göstermeden Cayma Hakkı” 15 gündür.

Ürün bedelinin iadesi ne kadar sürede yapılır?
İade ettiğiniz ürünle ilgili tüm işlemler, ürününüz depomuza ulaştığı andan itibaren başlar ve 1 hafta içerisinde sonuçlandırılır. İade süreci ile ilgili tüm bilgilendirmeler kayıtlı olan telefon numaranıza SMS, e-posta adresinize e-posta gönderilerek yapılır. İade tutarınızın ekstrenize yansıma süresi, bankadan bankaya değişiklik göstermektedir.
Ürünlerimi iade ederken kargo ücretini ben mi ödeyeceğim?
İadenizi Yurtiçi Kargo ile ücretsiz olarak aşağıdaki adresimize gönderebilirsiniz.
FIRSAT ELEKTRONİK A.Ş. Morhipo.com EYÜP SULTAN MAH. İMAMHATİP CAD. NO:6 34885 SANCAKTEPE-İSTANBUL
siparis-iade

Siparişimi iptal edebilir miyim?
Siparişinizi, sitemizin İletisim bölümünden bize mesaj göndererek veya 0850 222 30 90 numaralı telefondan çağrı merkezimize ulaşarak iptal edebilirsiniz. İade bedeliniz 24 saat içerisinde kredi kartınıza yansıtılır.
İade tutarımı kredi kartıma iade yerine hediye çeki olarak alabilir miyim?
Morhipo’da hediye çekiyle alışveriş yapmak çok keyiflidir. İadenizle ilgili gönderdiğimiz e-postadaki ilgili linke 24 saat içinde tıklamanız durumunda, iade çekinizi dilediğiniz alışverişinizde kullanabilirsiniz.
İade çekinizi dilediğiniz alışverişinizde süre sınırlaması olmadan kullanabilirsiniz.

Önceki İçerikLC Waikiki Müşteri Hizmetleri Numarası
Sonraki İçerikLogitech C310 HD Webcam Driver İndir
Günün 12 Saatini kesinlikle Bilgisayarları ve Telefonu ile geçiren ve Film ve Müzik dinlemekten hiç bıkmayan arada sırada fotoğraf çeken sıradan biri diyebiliriz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz