Moda Takipçileri İçin Android Uygulamalar

0
1120

 

Modayı takip etmeyi seviyorsanız bu takipi sadece bilgisayarlarınızdan değil akıllı telefonlarınızdan da kolayca yapabilirsiniz. Bu sayede zamandan kazanacağınız gibi modadan da eksik kalmamış olacaksınız.

 

Beautylish

Beautylish

Beautylish, güzelliğine düşkün Android kullanıcılarının hoşuna gidecek, güzellik tavsiyelerinin ve püf noktalarının yer aldığı ücretsiz uygulamalardan biridir. Güzellik ve makyaj konusunda iyi bir yardımcıya mı ihtiyacınız var? İşte aradığınız asistan burada! Yüz hatlarınıza hangi makyaj gider, gözlerinizi irileştirmek için nasıl makyaj yapılır, dudakları dolgun göstermek mümkün müdür? Bütün bu soruların cevabını bulabileceğiniz makyaj önerilerinin ve güzellik tavsiyelerinin yer aldığı Beautylish uygulamasını Android tabanlı telefon ve tabletlerinize indirerek güzellik uzmanınız parmaklarınızın ucuna getirebilirsiniz. Dünyaca ünlü makyaj ve güzellik uzmanlarının tavsiyelerinin yer aldığı Beautylish uygulamasında tırnak bakımı ve tasarımı, cilt maskeleri, makyaj tüyoları gibi alternatif bilgiler öğrenebilir, hazırlanan görselleri ve videoları takip ederek önerilen unsurları siz de gerçekleştirebilirsiniz.

Uygulamayı indirmek için linke tıklayın ->>  Beautylish

 

 

Fashiolista

fashiolista

Modaya meraklı kadın-erkek, büyük-küçük herkesin severek kullanacağı bir moda uygulaması. Dünyaca ünlü markaların ürünlerini bulabileceğiniz uygulamayla hem modayı takip edebilir hemde alışveriş yapma şansına sahip olabilirsiniz. Binlerce ürününün yer aldığı uygulama tamda moda severler için biçilmiş kaftan.

Uygulamayı indirmek için linke tıklayın ->> Fashiolista

Önceki İçerikMac’te Nasıl Ekran Görüntüsü Alınır?
Sonraki İçerikİnstagram Resimlerini Telefona Kaydetmek
En güzel kayboluş tarihi bir kentin sokaklarında olur, en güzel unutuş sevdiğiniz bir romanın sayfalarında olur, ama her ikisi de geçicidir. Webmaster, seo uzmanı, sosyal medya uzmanı, amatör fotoğrafçı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz