Moborobo Android Telefon Yönetimi Uygulaması

0
1376

Moborobo-phone-manager

Bilgisayarımdan android işletim sistemli telefonumu nasıl kullanabilir miyim veya yönetebilir miyim? sorusunu birçoğumuz merak etmiştir. Android telefonunuzu bilgisayarınız üzerinden kontrol etmenize yarayacak ücretsiz bir yazılım olan Moborobo işte burada devreye giriyor. Moborobo üzerinden telefonunuzdaki rehberinizi, mesajlarınızı, resim ve videolarınızla birlikte telefonunuzla ilgili birçok şeyi kontrol etmeniz mümkün. Program ile bilgisayarınızdan rehberinizi yedekleyip geri yükleyebilir, mesaj gönderip gelen mesajları okuyabilir, uygulama, duvar kağıdı yükleyebilir, telefon-bilgisayar arasında dosya senkronizasyonu yapabilir, Android cihazdan iPhone ya da aksi yöne iletişim bilgisi gönderebilirsiniz.

Uygulamayı bilgisayarınıza indirmek için Moborobo indir linkini kullanabilirsiniz.

Programı bilgisayarınıza kurduktan sonra telefonunuza da Mobo Daemon isimli uygulamayı kurmanız gerekiyor. Kurulumdan sonra bilgisayarınızda ki programı açtığınızda karşınıza gelen ekranda QR kodu bulunan bir sayfa göreceksiniz.

Moborobo-1

 

Yapmanız gereken telefonunuzdaki programıda açarak Wi-fi connection yazan kısımdaki QR kodunu programa tarattıktan sonra bilgisayarınızdaki programla bağlantı kurmasını sağlayacabilirsiniz. Uygulama ve programla ilgili daha detaylı incelemeyi Moborobo incelemesi isimli makaleden takip edebilirsiniz.

Önceki İçerikKVK Teknik Servis İletişim Numaraları
Sonraki İçerikEbru Şallı ile Plates Yeni Sezon Ne Zaman
En güzel kayboluş tarihi bir kentin sokaklarında olur, en güzel unutuş sevdiğiniz bir romanın sayfalarında olur, ama her ikisi de geçicidir. Webmaster, seo uzmanı, sosyal medya uzmanı, amatör fotoğrafçı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz