MobileTrans ile Akıllı Telefon Bilgilerinizi Aktarmak

0
1415

Neredeyse herkesin elinde bir akıllı telefon var yada yeni bir telefon almayı planlıyor olabilirsiniz.Maddi imkanlar bunlara el veriyorsa sıkıntı çekeceğiniz en önemli durum ise eski telefonunuzda bulunan verilerinizi yeni telefonunuza aktarmak olacaktır.Eğer daha önce yaptıysanız belki sorun olmayacaktır ama bu konuda yeniyseniz en büyük sorunlardan biri olabilir.Hatta bazı zaman bu bilgileriniz silinebilir yada zarar görebilir ve sorunlar yaşabilirsiniz.

Yeni telefonunuza yada farklı bir telefona bilgileriniz kaybolmadan aktarmak istiyorsanız MobileTrans programı size göre diyebiliriz.MobileTrans programı ile birkaç adımda tüm bilgilerinizi hiçbir sorun yaşamadan aktarabilirsiniz.Kolay ve basit arayüzü ile birkaç tıklama ile tüm bilgilerinizi telefonunuza transfer edebilirsiniz.

Resmi sitesi üzerinden program ile neler yapabilieceğiniz ve hangi işletim sistemleri ile aktarma yapabileceğinizi göstermektedir.

mobilelite-transfer

Yukarıdaki listede görüldüğü gibi neredeyse bütün işletim sistemleri arasında geçiş mümkün görünüyor.Yani hangi telefona sahip olursanız olun program sayesinde tüm bilgilerinizi kolayca aktarabilirsiniz.Programın en iyi taraflarından biriside sadece işletim sistemleri değil markalar arasında da çok iyi bir servis sağlıyor.Apple, Sony, HTC, Samsung, LG, Huawei, Google, Nokia, Motorola ve daha pek çok marka tarafından üretilmiş olan cihazlar arasındaki transfer işlemlerini kolayca gerçekleştirebiliyoruz.

iphone-android-aktarmak

MobileTrans programını açtığınız zaman karşınıza yukarıdaki gibi bir ekran gelecektir.Sol bölümden “Phone to Phone Transfer” seçeneği ile cihazlar arası yapacağınız transfer işlemi seçmiş olursunuz.“Restore From Backups” işlemi ise iCloud, iTunes, BlackBerry, Kies ve MobileGo gibi yedekleme programları üzerinde yapılan işlemleri cihaza aktarmak için kullanabilirsiniz.“Back Up Your Phone” cihazımızda bulunan verileri yedeklemek; “Erase Your Old Phone” ise cihazımızda bulunan verileri tamamen silmek için kullanılıyor.Bu özellikleri kullanmak için programın ücretli versiyonuna geçmeniz gerekmektedir.

Phone to Phone Transfer
Phone to Phone Transfer işlemini gerçekleştirmek için kaynak ve hedef telefonu data kablosu ile bilgisayarınıza bağlamalısınız.Bağlantı işlemini yaptıktan sonra ise Start Copy butonuna basmalısınız.

mobiletrans-bilgi-aktarmak

Restore From Backups
Restore From Backups seçeneği ile saymış olduğumuz servisler üzerinden veri transferi yapmamız sağlamaktadır.iTunes üzerinden transfer yapmak istiyorsanız öncelikle iTunes programını kullanarak iOS cihazınızın verilerini bilgisayarınıza yedeklemiş olmanız gerekmekte.

itunes-yedekleme

iCloud’tan bilgilerinizi çekmek istiyorsanız ilk olarak hesap bilgilerinizi girmeniz gerekmektedir.Bilgilerinizi girdikten sonra aktarma işlemine başlayabiliyorsunuz.

Önceki İçerikEn İyi Ücretsiz Blogger Temaları
Sonraki İçerikHide Pictures in Vaulty ile Fotoğraflarınızı Şifreleyin
Günün 12 Saatini kesinlikle Bilgisayarları ve Telefonu ile geçiren ve Film ve Müzik dinlemekten hiç bıkmayan arada sırada fotoğraf çeken sıradan biri diyebiliriz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz