Microsoft Arrow Launcher Beta Çıktı

0
1311

Microsoft son zamanlarda Android için uygulamalar geliştirmeye devam ediyor ve son olarakda Arrow Launcher uygulamasını yayınlamaya hazırlanıyor.Rakibi olmasına rağmen Android için uygulamlar geliştirmeye devam eden Microsoft yeni uygulamasının apk dosyası yayınlandı.Bir süredir geliştirme aşamasında olan Arrow Launcher uygulaması konu içerisinde vereceğimiz bağlantı ile indirebilir ve deneyebilirsiniz.Uygulamanın açıklamasını Arrow Launcher Beta topluluğu yaptı.Uygulama özellikle Google Asistan Launcher ve Yahoo Aviate Launcher ile rekabet edebileceği çok açık. Bakalım Microsoft Arrow Launcher, hedeflerine ulaşabilecek mi ve rekabet durumu nasıl olacak….

Bildiğiniz gibi Android işletim sisteminin en güzel yanlarından biride arayüzü be cihaz üzerinde bulunan görünen kısmının bsait ve hızlı bir şekilde değiştirilebilir ve farklı görünümlere kavuşturulabilmesi diyebiliriz.Android geliştiriciler tarafından geliştirilen bir çok Launcher ( Başlatıcı ) bulunmktadır.Google kendi Launcher uygulaması olan Google Now Launcher (Google Asistan Launcher) uygulamasıyla, orijinal Android arayüz deneyimini herkese yaşatmayı amaçlamaktadır..

Microsoft Arrow Launcher APK indirmek için buraya tıklayın.

android-arrow-launcher

Şimdi ise Microsoft Android için geliştirdiği arayüz uygulaması olan,Microsoft Arrow Launcher isimli uygulamasını beta olarak duyurdu ve bakalım etkileri neler olacak?

Önceki İçerikiOS için en iyi fotoğraf düzenleme uygulamaları
Sonraki İçerikBağımlılık Yapan En İyi Oyunlar
Günün 12 Saatini kesinlikle Bilgisayarları ve Telefonu ile geçiren ve Film ve Müzik dinlemekten hiç bıkmayan arada sırada fotoğraf çeken sıradan biri diyebiliriz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz