Malwarebytes İle Tarama Nasıl Yapılır

0
1603

Malwarebytes kullanımı kolay ve en etkili zararlı yazılımları ortadan kaldırmanız yardımcı bir programdır. Malwarebytes kendi kullandığı teknolojisi ile zararlı yazılımları bulur ve ortadan kaldırır.En güzel yazı ise Türkçe olması ve kullanımı kolay olmasıdır.Son zamanlarda internet tarayınıza bulaşan (govome.com, conduit, ask.com) toolbar ve arama motorlarını kolayca etkisiz hale getirebilir.Aynı zamanda zarar görmüş dosya ve programları rapor halinde size sunmaktadır.

Eğer programı update ederseniz temizlik süreci oldukça kısa ve hızlı bir şekilde zararlı yazılımları ortadan kaldıracaktır.Ayarlar sekmesinde bulunan bölüm sayesinde bilgisayarınızın temele çalışma ayarlarınız etkileyecek durumları tarayabilecek şekilde ayarlayabilirsiniz.

Malwarebytes Programını Güncelleme İşlemi
Programı kurduğunuz zaman ilk açılan pencereden Update seçeneği ile güncelleme işlemi yapabilirsiniz.Güncelleme seçeneğini size yeni oluşan zararlı yazlımlara karşı korunmazınız sağlayacaktır.Mutlaka yapılması gereken bir durumdur.Eğer programı yeni indirmiş iseniz güncelleme seçeneğini kullanmalısınız.Güncelleme işlemi için internet bağlantınız olmalıdır.

Update işleminde sonra ise bilgisayarımızı tarama işlemine geçebiliriz.Bilgisayar tarama işleminde ise size sunulan 3 seçenek bulunmaktadır.Hızlı Tarama,Derin Tarama,Yıldırım Taraması olarak 3 farklı seçenek bulunmaktadır.Yıldırım Tarama seçeneğini sadece lisanslı olarak kullanabilen kullanıcılar içinidir.Diğer iki seçenek özelliklerini kullanabilirsiniz. İlk seçenekten birini seçerseniz Tara butonuna basmanız yeterli olacaktır.

Önceki İçerikLG G Pro2 ile Kuzey Işıklarının Çekim Projesi
Sonraki İçerikTapatalk Nedir? Nasıl Kullanılır?
Günün 12 Saatini kesinlikle Bilgisayarları ve Telefonu ile geçiren ve Film ve Müzik dinlemekten hiç bıkmayan arada sırada fotoğraf çeken sıradan biri diyebiliriz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz