Mac İçin Uzaktan Erişim Programı TeamViewer

0
1202

logo_teamviewer_macos_icin

Türkçe dil desteği ve ücretsiz olmasıyla en çok tercih edilen ve kullanılan yönetim araçlarından biridir.Kullanımı çok kolay ve basit arayüzü ile birkaç işlemde karşı bilgisayara bağlanabilirsiniz.

Program ile karşı tarafa bağlandıktan sonra kolay arayüzü ile müdahale edebilir ve istersenizde dosya paylaşımı yapabilirsiniz.Firewall programlarına ilişmeden çalışabilen program istediğinizi kolayca yapabilirsiniz.Daha önce bağlandığınız bilgisayar için id numarası otomatik olarak girilmiştir ve sadece şifer işlemi ile programı açtıktan sonra yenilecektir ve sadece karşı tarafa şifre vermeniz yeterli olacaktır.

İki bilgisayarda programlar yüklü olduktan sonra sadece ID ve şifre ile bağlantı işlemi kolayca bağlanabilir ve istediğiniz işlemi yapabilirsiniz.Program sadece bağlantı değil dosya aktarımı,chat gibi farklı özellikleride sahiptir.

Özellikler:

Yükleme yapmadan uzak masaüstü erişimi
TeamViewer ile internet bağlantısı sayesinde dünyanın her hangi bir yerindeki bir bilgisayara başka yükleme yapmadan ve güvenlik duvarı sorunu çıkarmadan erişim yapabilirsiniz.
Dosya Transferi
TeamViewer bilgisayarınızdaki dosyaları karşı taraftaki bilgisayara yollayabilir yada karşı taraftan kendi bilgisayarınıza dosya taşıyabilirsiniz.
Güvenlik Duvarının arkasından çalışır
Bir çok uzak masaüstü yazılımı güvenlik duvarları yüzünden erişim güçlükleri çeker. Ancak TeamViewer ile endişe etmeye gerek yok. Çünkü TeamViewer güvenlik duvarı arkasından çalışarak bağlanılacak bilgisayara bağlanmanın yolunu buluyor.

Mac için TeamViewer

Önceki İçerikMac İçin VLC Media Player
Sonraki İçerikMac İçin Anlık Mesajlaşma Programı Skype
Günün 12 Saatini kesinlikle Bilgisayarları ve Telefonu ile geçiren ve Film ve Müzik dinlemekten hiç bıkmayan arada sırada fotoğraf çeken sıradan biri diyebiliriz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz