Mac için Bluestacks Programı

0
1020

mac-icin-Bluestacks-programi
Bluestacks programı ile android uygulamaları ve oyunları bilgisayarınzıda çalıştırabilirsiniz ve kullanabilirsiniz.Windows işletim sistemini üzerinde android uygulamaları ve oyunları çalıştırmak için yazılmış Android simülatörüdür diyebiliriz.

Piyasada bulunan kullanımı basit ve en etkili Android simülatörü olarak kullanılan program diyebiliriz.Her kullanıcı için kolay arayüzü ile kullanabileceği ve istediği uygulamayı rahatça çalıştırabileceği bir programdır.Bluestacks programı yüklenirken bilgisayarınız kilinlenmiş gibi görülebilir ve sabırla beklerseniz işlemin kısa süre sonra biteceğini göreceksiniz.

bluestacks-programi-indir
Bluestacks programını indirdikten sonra sonra kurulum işlemi yapınız.Kurulum işleminden sonra otomatik olarak başlayacak olan programda yapmanız gereken bir Gmail Hesabı açarak uygulama mağazasından istediğiniz uygulama yada oyunu indirip denemek olacaktır.

indir-butonu

Önceki İçerikFacebook Messenger Bilgisayarda Nasıl Kullanılır?
Sonraki İçerikEkran Videosu Çekme Programları
Günün 12 Saatini kesinlikle Bilgisayarları ve Telefonu ile geçiren ve Film ve Müzik dinlemekten hiç bıkmayan arada sırada fotoğraf çeken sıradan biri diyebiliriz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz