LG G4 Ekran Görüntüsü Nasıl Alınır

0
2614

LG G3 modelinden sonra bildiğiniz gibi son lansmanında yeni amiral gemisi olan LG G4 modelini tanııttı ve yakın zamanda da ülkemizde olacaktır.Tabi android işletim sistemine sahip olduğu için birçok özelliği ile birlikte geliyor ve en çok kullanılan ve işimize yarayan özelliğinden biride Ekran Görüntüsü almak yani ekranda bulunan bir görüntünün belirli tuşlara basarak fotoğrafını çekmektir.

Ses kısma” ve “güç” tuşlarına aynı anda basın. Bu aşama parmağınızın ses kısma tuşunun üstünde yer alan ana tuşa değmemesine dikkat edin.
Telefonun dâhili depolama alanına kaydedilen ve galeri üzerinden görüntüleyebileceğiniz ekran görüntülerini artık görebilir ve paylaş görseline tıklayarak söz konusu ekran görüntüsünü paylaşma işlemini de gerçekleştirebilirsiniz.

lg-g4-ekran-goruntusu-alma

Ekran görüntüsü almak istediğiniz ekrana geliniz ve aşağıdaki işlemi yapınız.
Ekranın en altında bulunan fiziksel olmayan ana tuşlardan ortada olana basarak parmağınızı sağa sürükleyin. QMemo (Q simgesi) uygulaması devreye girecek ve ekran görüntüsü alma konusunda size yardım edecek.

lg-g3-ekran-goruntusu-almak

Önceki İçerikiOS Cihazlarda Dns Ayarları Değiştirme
Sonraki İçerikMeerkat Android Uygulaması Yayınlandı
Günün 12 Saatini kesinlikle Bilgisayarları ve Telefonu ile geçiren ve Film ve Müzik dinlemekten hiç bıkmayan arada sırada fotoğraf çeken sıradan biri diyebiliriz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz