Konusarakogren.com ile İngilizce Dersler

0
1424

Çağımızın en önemli olayı ek yabancı dildir. Özellikle uluslararası alanda en çok öğrenilen ve konuşulan olarak İngilizcedir. Şarkılar, filmler ve diziler, televizyon programları, iş ve kuruluşların iş başvuruları, çalışanların donanım adı adında yeni bir ek dil öğrenme gereksinimi derken, İngilizce neredeyse hayatımızın her kademesinde karşımıza çıkan bir dil olmaktadır. Önceden ek bir dil öğrenmek çoğu alanda kapı açar ve toplumsal statüyü yükseltirken artık İngilizce öğrenmek düşünüldüğü kadar zor bir iş olmaktan çıkmış, halkın her kesiminin kolay ve hızlı derslerle öğreneceği bir hal almıştır. Hatta dil öğrenmek teknolojinin de etkisine girerek online www.konusarakogren.com gibi siteler tarafından hızlı ve etkili dersler sayesinde kolaylaşmıştır.

İngilizce dersleri almak yalnızca öğrenmek amaçlı olmaktan çıkmış, ayrıca evinizin konforunda internet karşısında çay ve yemeğinizi kolayca yiyebilir ve hatta belli ders saatlerine bağlı kalmadığınız bir ders halini almıştır.

Ayrıca seviye tespit sınavları ile öncelikle seviye ölçülmekte, ona göre bir program oluşturulmakta ve bu program doğrultusunda gereken eğitimi alıyorsunuz. 3 ana daldan sınava giriyor. Okuma, yazma ve konuşma. Hangisinden eksik kaldığınızı ve hangisine daha çok önem verileceği belirleniyor. Yani eğer speaking (konuşma) da bir eksikliğiniz var ise http://www.konusarakogren.com/blog/ingilizce-gramer/ gibi online bir şekilde, bir tık ile istediğiniz eğitimi rahatça alabiliyorsunuz.

Kurumsal ve benzeri seçeneklerle teknik bir İngilizce öğrenebilir, işinize ve çalıştığınız kuruluş ve ya şirkette daha donanımlı bir çalışan olabilir kariyerinizde terfileri ve uluslararası alanda çalıştığınız şirketi temsil etmek görevine nail olabilirsiniz. Eğer bir işe girmek istiyorsanız da, günümüzde birçok şirketin eleman alırken orta değil, iyi bir derecede İngilizce veya herhangi bir yabancı dil istediğini biliyor olmalısınız. Bu online dersler sayesinde kısa bir sürede daha donanımlı ve istenilen kriterlerin çok üstünde bir başvuru yaparak başvurduğunuz işteki rakiplerinizin kat ve kat önüne geçebilirsiniz.
Sadece Kurumsal olarak düşünülmemeli bu durum çünkü günlük hayatta zevk aldığımız birçok film ve dizi, televizyon programı, şarkı ve kitaplar İngilizcedir. Okuduğumuz kitabın İngilizce çevirisi yerine, orijinalini okumayı kim istemez? Yahut film ve dizileri altyazısız, karakterleri orijinal sesinden dublajsız izlemeyi? Televizyon programlarında alt yazıları takip etmekten bıkmadınız mı? Dinlediğiniz şarkılara kolaylıkla eşlik edip, anlayabildiğinizi düşünmenizi istiyoruz…

Bu ve bunun gibi birçok alanda karşımıza çıkan bu dili ve hatta isteğe bağlı diğer dilleri de öğrenerek kendinizi hayatta daha donanımlı bir hale getirebilirsiniz. İşte bu fırsatı, evinizde internetinizden online derslerle kısa sürede sağlayabilir, yeni bir hayata kapı açabilir, kendinizi geliştirmekle kalmayıp bu konuda uzmanlaşabilir ve yeni öğrendiğiniz bir dilde profesyonelleşip bu dilin eğitimini dahi verebilirsiniz. Sadece hayal etmeniz ve çabalamanız yeterli!

Önceki İçerikVodafone Error 400 Hatası Çözümü
Sonraki İçerikiPhone Rehberini Toplu Silme
En güzel kayboluş tarihi bir kentin sokaklarında olur, en güzel unutuş sevdiğiniz bir romanın sayfalarında olur, ama her ikisi de geçicidir. Webmaster, seo uzmanı, sosyal medya uzmanı, amatör fotoğrafçı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz