İzinsiz gelen reklam mailleri yasaklanıyor

0
958

Elektronik Ticaretin Düzenlenmesine ilişkin yeni yapılan değişiklikler tbmm ye sunulacak ..bunların arasındada izinsiz gelen reklam maiileri mesajları bulunuyor..Biliyorsunuz bazı firmalar aşırırıya giderek sanki çok mail atınca çok satış yapacağını düşünüyor..

eğer yasa meclisten geçerse hiçbir kurum yada şirket mesaj gönderemeyecek…eğer uymayan olursa 10 bin ila 100 bin lira arasında değişen cezalar kesilecek.

Aynı zamanda izin alınmış bile olsa eğer kullanıcı artık e-posta ya da SMS almak istemediğini bildirirse 3 iş günü içinde gönderimler durdurulacak. Kurala uymayanlara 2 bin ila 15 bin lira arasında değişen cezalar kesilecek

Tabi bunların arasında kuralları yada değieşecek yada herzamanki gibi kimse kuralları okumayacak.örnek olarak herhangibir kuruma üye oluyorsunuz ve size sunulan kuralları okumuyorsunuz ve ne yazarlarsa onaylıyorunuz tabi arada hangi kurallar şartlar var bilmiyorsunuz heralde artık firmalar kuralları ayrı ayrı müşterilerine açıklayacaktır…

Önceki İçerikGoogledan öğretmenler günü logosu
Sonraki İçerikAtatürkün inkılapları,devrimleri nelerdir?
Günün 12 Saatini kesinlikle Bilgisayarları ve Telefonu ile geçiren ve Film ve Müzik dinlemekten hiç bıkmayan arada sırada fotoğraf çeken sıradan biri diyebiliriz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz