iTunes 3194 Hatası Çözümü

1
10366

Bildiğiniz gibi akıllı telefon pazarında yıllardır iphone modelinin bir üstünlüğü bilinmektedir.Son zamanlarda ise birçok güncelleme ile karşımıza gelmektedir.Bu güncellemeleri yaparken ise bazı hatalar alabiliyoruz.Bu hatalardan ise son zamanlarda en çok yaşadığımız ise iTunes 3194 Hatası.Bu hata güncelleme anında karşımıza çıkmaktadır.Bu hatadan kurtulmak için ise Apple resmi sitesinden çözümünü bulabiliriz.Apple resmi sitesinde güncelleme sırasında yaşanabilecek tüm hataların bir çözümünü sunmaktadır.

İtune 3194 hatasının çözümü ise daha önce editlediğimiz hosts dosyasıdır.Buraya gereken ip adresini yazarsanız güncellemeye devam edebilirsiniz.

Resmi sitede ise yazan bildi aşağıdaki gibidir.
iTunes’u en son sürümüne güncelledikten sonra, hosts dosyasını kontrol ederek bilgisayarınızın güncelleme sunucusuyla iletişim kurabildiğinden emin olun.

C:\Windows\System32\drivers\etc klasöründeki host dosyasını not defteriyle açıp en son satırına aşağıdakini ekleyip kaydedip kapatın. Vista, Windows 7 ve Windows 8 için Not Defteri’ni (Notepad) sağ tıklayıp ve “Yönetici olarak aç” seçeneğine basın. Sonra sol üstten “Dosya”ya gel ve “Aç”ı seçin. C:\Windows\System32\drivers\etc dizinini bulup ve değişiklikleri yapıp kaydete tıklayıp kapatın.
74.208.10.249 gs.apple.com
Daha sonra iTunes ile güncelleme işlemine devam edebilirsiniz.

Önceki İçerikYouTube Canlı Yayınlarda 60FPS Desteği Sunmaya Başlıyor
Sonraki İçerikYeni Android Sürümünün Adı Ne Olacak?
Günün 12 Saatini kesinlikle Bilgisayarları ve Telefonu ile geçiren ve Film ve Müzik dinlemekten hiç bıkmayan arada sırada fotoğraf çeken sıradan biri diyebiliriz.

1 Yorum

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz