iPhone’dan Bilgisayara Rehber Nasıl Aktarılır?

0
9304

İos yüklü cihazlarda daha önceden bazı sorunlar yaşabiliyorduk.Bunlardan en çok yaşananı ise yedekleme yani rehber yedekleme işlemiydi.Son zamanada ise bu durum için birçok uygulama ve yöntem çıkmış durumda diyebiliriz.Bu yollardan en kolay olanı ise telefonunuza kuracağınız bir uygulama ile rehberinizi bilgisayara kopyalamak olacaktır.Bu işlem tamamlandığında ise rehberinizi mail yoluyla göndermek imkanınız sağlamaktadır.Bizde sizler için iphone rehberinizi bilgisayarınıza nasıl aktaracağınız yada yedekleyeceğinizi anlatacağız

İlk olarak yapacağımız iphone telefonumuza Easy Backup – Yedekleme Rehber uygulamasını App Storeden ücretsiz olarak indirmek oluyor.Uygulamanın ücretsiz yani tam sürüm olmasına gerek yok ücretsiz olanda işinizi fazyalsıyla görecektir.

Uygulamayı açtıktan sorna ise kayıt olmanızı gösteren birkaç yönerge olabilir.Bunları sol alt köşede bulunan atla bölümünden geçebilirsiniz ve işleme devam edebilirsiniz.

iphone-easy-backup-uygulamasi
Gelen bölümde ie İthal kişiler yazan kısma dokunmanız gerekiyor.Uygulama sizden rehberinize ulaşma izni isteyecektir.Tamam dedikten sonra bildirimler için bir izin daha isteyecektir.Bildirimler bölümüne izin vermeden de geçebilirsiniz.

iphone-rehberi-bilgisayar-aktarmak
Rehberiniz otomatik olarak uygulamaya aktarılmış olacaktır ve ileriye dokunarak işleme devam ediniz.Yedekleme butonuna tıkladıktan sonra ise kişilerinizi içinde bulunduğu bir dosya halinde vcf uzantılı olarak kayıt edecektir.Sizde bu dosyayı istediğiniz ortama kayıt edebilirsiniz.

Yedeklediğiniz rehberi ise son olarak uygulama sayesinde istediğiniz mail adresine göndermek imkanınız bulunmaktadır.Yani gönderdiğiniz vcf uzantılı dosyayı ise istediğiniz bilgisayarda rahatça açalibilir ve kullanabilirsiniz.

Önceki İçerikSanal İşletim Sistemleri Oluşturma Programı VirtualBox
Sonraki İçerikSamsung Galaxy Grand Prime Görüntülü Konuşma Var mı?
Günün 12 Saatini kesinlikle Bilgisayarları ve Telefonu ile geçiren ve Film ve Müzik dinlemekten hiç bıkmayan arada sırada fotoğraf çeken sıradan biri diyebiliriz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz