iPhone’dan Bilgisayara Rehber Nasıl Aktarılır?

0
2578

Yeni bir iphone telefon satın almak isterseniz yada farklı bir iphone telefona geçmek isterseniz aktarmak istediğiniz ilk yer rehber bölümü olacaktır.Tabi bu sadece telefondan telefona değil aynı zaman belirli aralıklarda bilgisaylarımızda yedek almalıyız.Yedekleme işlemi için aslında çok fazla bir seçeneğimiz bulunmaktadır.Bunlar bilgisayar,icloud,mail adresleri vb birçok yer bulunmaktadır.Biz bu konumuzda program ile Wondershare MobileTrans programı ile iphone telefonumuzun rehber yedeğini nasıl alabiliriz onu göstereceğiz.Wondershare MobileTrans programı ile yedek alma işlemi gerçekten basit ve kolaydır.Yapmanız gereken Wondershare MobileTrans programını bilgisayara indirmek ve telefonu bilgisayara bağlamak olacaktır.

1-Programı bilgisayarınıza indirdikten sonra açınız ve karşınıza gelen ekrandan Back Up Your Phone seçeneğine tıklayınız.

iphone-rehber-yedekleme

2-Karşınıza gelen yeni pencereden ise Contacts seçeneğini seçerek Start Copy dedikten sonra rehberinizi bilgisayara kopyalama işlemi başlayacaktır.

iphone-rehber

Daha sonra aynı programı kullanarak farklı bir iphone telefona rehberinizi aktarabilirsiniz.Tabi programla sadece iphone değil Android işletim sistemine sahip cihazlar üzerinde de aktarma işlemi yapabilirsiniz..

Önceki İçerikWindows 10 Yayınlandı-Windows 10 Nasıl Yüklenir
Sonraki İçerikGeneral Mobile Discovery Elite Plus
Günün 12 Saatini kesinlikle Bilgisayarları ve Telefonu ile geçiren ve Film ve Müzik dinlemekten hiç bıkmayan arada sırada fotoğraf çeken sıradan biri diyebiliriz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz