İphone ile Resimli Mesaj Nasıl Gönderilir

0
3731

Spotlight-Araması-iphone5
Artık çok fazla kullanılmasada genel olarak sosyal ortamlardan yada internet üzerinden kullanılan programlar sayesinde resimli mesaj yada farklı bir görsel yollayabiliyoruz.Peki internetin olmadığı yerde neler yapmamız gerekiyor ve resimli mesajı nasıl gönderebiliriz.

Bu işlem için sadece mesaj gönderme yöntemi ile hat üzerinde istediğimiz kişiye resimli mesaj yollayabiliriz.Tabi bu işlem için ilk olarak hattımıza MMS paketi almamızda fayda var diyebiliriz.Aksi halde gönderdiğimiz her mesaj normal mesaj ücretinin 3 yada 4 katı üstünden hesaplanacak ve ay sonunda kabarık bir fatura ile karşılaşabiriz.

Mesaj yazma bölümüne geliniz ve istediğiniz mesajı yazınız.Daha sonra ise sol köşede bulunan fotoğraf makinesi bölümünbe dokununuz buradan fotoğraf seçmenizi yada yeni fotoğraf çekmenizi söyleyecektir.Seçenek size aittir.Son olarakda gönder butonu ise mesajınızı gönderebilirsiniz.

iphone-mms-göndermek

Önceki İçerikSamsung Telefonumu Bilgisayar Nasıl Bağlayabilirim
Sonraki İçerikPES 2015 Tanıtım Videosu
Günün 12 Saatini kesinlikle Bilgisayarları ve Telefonu ile geçiren ve Film ve Müzik dinlemekten hiç bıkmayan arada sırada fotoğraf çeken sıradan biri diyebiliriz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz