İphone 6 ve İphone 6 Plus Ekran Görüntüsü Almak

0
1974

Apple firmasının son cihazı olan İphone 6 ve İphone 6 Plus hızlı bir çıkış yaparak kullanıcıların beğenisini kazandı ve her zamanki gibi yüksek satış rakamlarını yakaladı diyebiliriz.Tabi bu yeni cihaz bir önceki modellerdeki gibi değil biraz daha büyük ve üzerinde bulunan tuşlarında yeri değişti.Daha önceki modelde Power tuşu cihazın üstünde bulunuyordu yani ekran görüntüsü çekmek için Home tuşu ve Power Tuşuna basarak ekran görüntüsü çekme işlemini yapabiliyoduk..

Bu yeni modelde ise Power tuşunun yeni değişti ama işlem aynı şekilde yapılabiliyor.Yapmanız gereken sağ bölümünde bulunan Kilit Tuşu yada Power Tuşu + Home tuşuna basarak ekran görüntüsü alabilirsiniz.Maillerinizin,biletlerinizin görüntüsünü almanız bu işlem ile daha kolaylaşacak.

iphone6-ekran-goruntusu-almak

Yani home tuşuna basılı tutarak açma/kapama tuşuna basarak da ekran görünütüsü alınabilir, ancak eğer kilit ekranının görüntüsünü almak isterseniz, Touch Id devreye girerek sizi engelleyebilir.

iPhone 5S ve daha eski iPhone ile iPadlerde ise home tuşu ve güç tuşuna aynı anda basarak ekran görüntüsü alınabiliyor.

Önceki İçerikWhatsDog Nedir – Sevdiklerinizi Takip Edin
Sonraki İçerikMac OSX DNS Ayarları Değiştirme ( Resimli Anlatım )
Günün 12 Saatini kesinlikle Bilgisayarları ve Telefonu ile geçiren ve Film ve Müzik dinlemekten hiç bıkmayan arada sırada fotoğraf çeken sıradan biri diyebiliriz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz