İphone 5s Zil Sesi Yapma Resimli Anlatım

1
2096

apple_ios7_concept_videosu

İphone cihazlarda melodi ve zil sesi yapma gibi durumlar kullandığı ses formatında değişim olmadığı sürece aynı kalacak gibi görünüyor.Yani 5sden önceki cihazlardaki zil sesi yapma özelliği durumu nasıl yapılıyorsa iphone 5s ilede aynı şekilde yapılacaktır.Bu işlem itunes ile biraz uzun sürebilir ama itunes dışındaki bazı kolay uygulamlar sayesinde müzik,video vb. medialar daha kolay atılabiliyor ve kullanılabiliyor.

Bu programlardan en güzel ise itools programı sadece sürükle bırak ile istediğiniz şeyi cihaza atıp kullanabiliyorsunuz.
Biz itools programı ile bu işlemi yapacağız.

iphone-4s-müzik-yükleme

Sağ tarafdan müzik yada video ise o bölümü seçiyoruz daha sonra üst bölümde kırmızı daire içindeki yere tıklıyoruz karşınıza bilgisayrada müziklerin oldugu yere geliyoruz

iphone-4s-müzik-yükleme2

ve son olarakda atmasını bekliyoruz normalde itunes ile yapmak isterseniz farklı formatlara çevirmeniz gerekmektedir ama bu program sizin için herşeyi yapıyor ve hazır hale getiriyor.

iphone-4s-müzik-yükleme3

Önceki İçerikİos 7 Otomatik Kilit Ayarlama
Sonraki İçerikPes 2014 Klavye ve Kol Ayarları Resimli Anlatım
Günün 12 Saatini kesinlikle Bilgisayarları ve Telefonu ile geçiren ve Film ve Müzik dinlemekten hiç bıkmayan arada sırada fotoğraf çeken sıradan biri diyebiliriz.

1 Yorum

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz