İphone 4S Telefonum Kapandı Açılmıyor

18
7409

Apple iPhone 5
Soruyu Gönderenin Adı : ayşe / Mail Adresi:

Ziyaretçimiz Tarafından Sorulan Soru: 4S model telefonumla facebookda video izlerken birden kapandı ve açılmıyor.Ne yapmam gerekiyor?

Cevap : İlk olarak şöyle yapınız arkadaşım bu yöntem ile açılmıyorsa teknik destek almanız geekebilir.Telefonu resetleme işlemi yapalım yani on/off kapatma tuşuna ve menü yani orta tuşa 10 saniye kadar basılı tutalım ve bekleyiniz ekrana apple logosu gelince elimi çekelim yani bu yöntem işe yarayabilir..

Diğer bir durum ise dediğimiz gibi garanti yada treknik destek almak olacaktır.Yani yukarıdaki yöntem işe yaramas ise müdahale etme durumunuz azalıyor.

Önceki İçerikÖlen Kişinin Hattını Üzerime Nasıl Alabilirim
Sonraki İçerikMozilla Firefox Tarayıcı Ayarları Nasıl Sıfırlanır?
En güzel kayboluş tarihi bir kentin sokaklarında olur, en güzel unutuş sevdiğiniz bir romanın sayfalarında olur, ama her ikisi de geçicidir. Webmaster, seo uzmanı, sosyal medya uzmanı, amatör fotoğrafçı.

18 YORUMLAR

  1. selam rica etsem bana yardım edebilirmisiniz. telefonum kendiliğinden kapandı ve açılmadı. home ve power tuşuna birden basıp yeniden başlatmak istedim ama olmadı. bunun için ne yapabilirim ??

  2. merhaba benim telefonum kapandı ve internette yazan her şeyi denedim ama olmadı itunesa bağladım o da olmadı ekran siyah hiç gelmedi ama aranınca ulaşılabiliyor

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz