iPad’im İnternete Bağlanmıyor

1
6478

Soruyu Gönderenin Adı : osman / Mail Adresi:
Ziyaretçimiz Tarafından Sorulan Soru: Kolay gelsin arkadaşım
Yeni nesil bir apple marka bir ipad tablet aldım.Simkart girişi var.Turkcell data kartı aldım malum turkcellin internet bağlantısı diğerlerinden biraz daha hızlı ama hattı takmama rağmen tabletimde internete giremiyorum.Wifi olarak çok iyi bir şekilde bağlanıyor.Duydumki apn ayarları yapılması gerekiyormuş bu ayarlar nasıl yapılabilir.

Cevap : Tabletiniz iyi günlerde kullanın osman bey
İlk olarak turkcell hat almakla gerçekten çok iyi yapmışsınız.Aynı tablet ile internete giriş yaptım ve gereçekten çok hızlı ve sorunsuz bir bağlantısı hızı bulunuyor.
Wifi ile bağlanıyor ise data hattı ile bağlanmıyor ise söylediğiniz gibi apn ayarı yapılması gerekiyor.Yapmanız gereken çok basit bir işlemdir.

ipad-apn-ayarlari

Ayalaraa giriş yapınız>>Ağ ayarları>>Hücresel veri ağı yazan yere apn olarak giriş yapınız.Karşınıza çıkan bölümden ise apn bölümüne internet yazınız.Daha sonra ise tabletinizi kapatınız ve açınız.Bir sıkıntı yok ise cihaz internet bağlanmaya başlayacaktır.

Önceki İçerikAndroid İçin En İyi Ofis Programları
Sonraki İçerikKanal 7 Dr. Feridun Kunak Show
Günün 12 Saatini kesinlikle Bilgisayarları ve Telefonu ile geçiren ve Film ve Müzik dinlemekten hiç bıkmayan arada sırada fotoğraf çeken sıradan biri diyebiliriz.

1 Yorum

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz