iOS İçin En İyi Fotoğraf Efekt ve Düzenleme Uygulamaları

0
2288

apple-ios-resim-uygulamalari

Akıllı telefonların gelişmesiyle birlikte birçoğumuz fotoğraf müptelası olmuş durumdayız. Öyle bir hal aldıki bir çoğumuz eskiden kullandığımız fotoğraf makinelerini dahi raflardaki yerinde çoktan unuttuk. Özellikle akıllı telefonların hergeçen gün artan megapiksel değerleri telefonla fotoğraf çekmeyi kolaylaştırıyor. Tabi ki bununla birlikte kullanıcıların fotoğraflarını düzenleyebileceği uygulamalarada ihtiyacı olmakta. İOS sistemini kullanan iPhone ve iPad kullanıcıları için pratik ve hızlıca fotoğraflarına efektler uygulayıp düzenlemeler yapabilecekleri birkaç uygulamadan kısaca bu yazımızda bahsedelim.

Retrica

retrica

Günümüzün en yaygın uygulamalarından bir tanesi Retrica’dır. Gençler arasında o kadar yaygın bir halde kullanılmaktaki sosyal medyada sürekli olarak esprilere dahi neden olmakta. Retrica çok çeşitli özellikleri ve yüksek kalitesi ile resimlerinizi düzenlemenizi ya da filtre/efektler uygulamanızı sağlayan başarılı bir uygulamadır.

Retrica’daki bazı özellikler:

  • 24 Farklı düzenleme filtresi
  • Mor, koyu yeşil, bahar ve kış renkleri
  • 1:1 Kesme
  • Zamanlayıcı
  • Arka plan seçenekleri
  • Boyama özelliği
  • Kenarlıklar

Cihazınıza İndirebilmek İçin Linke Tıklayınız ->> Retrica

MomentCam

MomentCam

Günümüzün en popüler yazılımlarından biri olan MomentCam’da oldukça popüler. Diğer resim uygulamalarının aksine belirli şablonlar içine fotoğraflarınızı yerleştirmeniz çok kolay. MomentCam, portre fotoğraflarınızı profesyonellerce çizilmiş gibi duran karikatürlere dönüştürmenizi sağlayan ücretsiz ve eğleneceli bir uygulama. Oluşturduğunuz yeni görselleri dilerseniz cihazınıza kaydedebilir ya da arkadaşlarınızla paylaşabilirsiniz.

Cihazınıza İndirebilmek İçin Linke Tıklayınız ->> MomentCam

CamWow Retro

CamWow Retro

CamWow Retro çektiğiniz resimlere efektler ekleyip çok güzel bir hale sokabileceğiniz bir uygulamadır. Çok çeşitli resim efektleri ile çektiğiniz resimlere dilediğiniz gibi efektler vermeniz mümkün. İster resmi telefonunuzdan seçin isterseniz o anda kamera ile çekebilirsiniz. Dilediğiniz görseli ekleyip ve anında Facebook ve twitter da paylaşabilirsiniz.

Cihazınıza İndirebilmek İçin Linke Tıklayınız ->> CamWow Retro

VSCO Cam

VSCO Cam

Fotoğraflarınıza efektler ekleyebileceğiniz ve memnun kalacağınız uygulamalardan bir tanesi daha. Ayrı odaklama ve pozlama denetimleriyle, çeşitli çekim modları ve filtre paketleriyle VSCO Cam, fotoğraf çekmeyi sizlere sevdirecek. Bazı eklentilerini satın almanız gereken uygulama ücretsiz sunulan eklentileriyle de yeterli olacaktır.

Cihazınıza İndirebilmek İçin Linke Tıklayınız ->> VSCO Cam

Önceki İçerikBilgisayardan Instagram’a Nasıl Fotoğraf Yüklenir?
Sonraki İçerikFacebook Desktop Nedir
En güzel kayboluş tarihi bir kentin sokaklarında olur, en güzel unutuş sevdiğiniz bir romanın sayfalarında olur, ama her ikisi de geçicidir. Webmaster, seo uzmanı, sosyal medya uzmanı, amatör fotoğrafçı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz