iOS Cihazlarda DNS Değiştirme – VPN Uygulamaları

0
2715

ios-vpn-dns

IOS içerikli iphone veya ipad cihazlarınızdan yasaklı sitelere erişim sağlayamıyorsanız bu konuda bahsedeceğimiz birkaç uygulamayı deneyebilirsiniz. Konu içerisinde vermiş olduğumuz uygulamalar VPN aracılığı ile sizi ilgili siteye erişim sağlamınızı sağlayacaktır. Uygulamalar ücretsiz olmakla birlikte VPN kullanırken bankacılık ve önemli işlemlerinizi bu uygulamalar aktif iken yapmamanız konusunda da ayrıca uyarmak isteriz. Ayrıca VPN kullanırken internetinizin normalinden biraz yavaş olabileceğini asla unutmayınız.

iOS Cihazlar İçin VPN Uygulamaları:

Free VPN – Onavo Protect

Onavo Protect tarafından üretilmiş olan bu VPN programı aracılığı ile internette yasaklı olan sitelere erişimi kolayca yapabilirsiniz. Ayrıca uygulama dışarıya bağlandığınız sitelerde IP adresinizi de gizleyerek güvenli bir biçimde surf yapmanızı da sağlamakta. Tamamen ücretsiz olan uygulama ile internet kullanarak girmiş olduğunuz yazılım ve sayfalarda aktardığınız tüm bilgiler gizli tutulur ve hiçbir site ile paylaşılmaz. iOS cihazınız ile istediğiniz siteye güvenli bir şekilde gireceksiniz.

Uygulamayı İndirmek İçin Linke Tıklayınız ->> Free VPN – Onavo Protect

TunnelBear VPN

TunnelBear internet trafiğinizi yönlendirmek ve dünya üzerinde farklı bir ülkeden internete giriyormuşsunuz gibi görünmek için kullanabileceğiniz başarılı bir programdır. Böylelikle internet üzerinde anonim olarak özgürce gezinerek kimliğinizi saklayabilirsiniz. TunnelBear ücretsiz olmasına rağmen kullanıcılarına aylık 500MB data erişim hakkı veren bir VPN (Virtual Private Network) servisidir.

Uygulamayı İndirmek İçin Linke Tıklayınız ->> TunnelBear VPN

HideMyAss! Pro VPN

iOS işletim sistemine sahip iPhone ve iPad cihazlarınız için kaliteli bir VPN uyglumasıdır. Kullanıcı dostu arayüzü sayesinde kolayca kullanmanıza olanak sağlamaktadır. HideMyAss! Pro VPN uygulaması internet üzerinde gezinirken cihaz kimliğinizi saklamanız ve istediğiniz bütün sitelere istediğiniz gibi giriş yapabilmenizi kolay ve hızlı bir şekilde sağlamaktadır. Uygulama ile 60 farklı ülkeden giriyormuşsunuz gibi gözükebilirsiniz , buda hiç bir şekilde sizi internet yasaklarına karşı çaresiz kalmamanızı sağlıyor. HideMyAss! Pro VPN uygulaması diğer VPN uygulamalarının aksine şık tasarımı ile de dikkat çekmektedir , bunun yanında Türkçe dil desteğinin olması da oldukça verimli bir özelliktir.

Uygulamayı İndirmek İçin Linke Tıklayınız ->> HideMyAss! Pro VPN

Hayır ben VPN uygulaması kullanmak istemiyorum diyorsanız o zaman klasik yöntemlerden birisi olan DNS değiştirmeyle ilgili “iPhone DNS Değiştirme” isimli makaleye gözatmanızı öneririz.

Önceki İçerikAndroid İçin Kullanışlı Ses Kayıt Uygulamaları
Sonraki İçerikWindows 8.1’e Aero Görünümü Nasıl Yapılır
En güzel kayboluş tarihi bir kentin sokaklarında olur, en güzel unutuş sevdiğiniz bir romanın sayfalarında olur, ama her ikisi de geçicidir. Webmaster, seo uzmanı, sosyal medya uzmanı, amatör fotoğrafçı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz