iOS 9 Klavyesinde Küçük Harfleri Eski Haline Getirme

0
1280

Beklendiği gibi 16 Eylül tarihinde iOS 9 işletim sistemi çıktı ve kullanıma açıldı.Her işletim sistemide olduğu gibi bu yeni işletim sisteminde de bazı sorunlar yaşanabiliyor.Genel olarak yeni ayarlar ile durumlar değişebiliyor ve kullanıcılar için zor anlar olabiliyor.Son güncellemede olan durum ise Klavye ayarları ile karşımıza geliyor.Eğer iOS yüklü bir cihazınız varsa ve güncelleme olarak son iOS 9 güncellemesini yaptıysanız eski klavyenizi geri istiyorsanız bu ayarları yapmanız gerekmektedir.

İlk olarak yapmanız gereken ayarlar ise Ayarlar bölümüne giriş yapınız.Daha sonra ise Erişilebilirlik bölümüne giriniz.Buradan da Klavye bölümüne geçerek “Tuşları Küçük Harf Göster” işaretini kapattığımızda artık klavyedeki küçük harfli tuş takımından kurtulmuş olacaksınız. Eski haliyle kullanmaya devam edebilirsiniz.

ios9_klavye_ayarlari

Bu ayarlardan sonra ise eski İOS 8 ayarlarında kullanmakta olduğunu Klavye ayarlarını İOS 9 üzerinde de kullanabilirsiniz.

Önceki İçerikiOS 9 Çıktı İndir-iOS 9’un Özellikleri
Sonraki İçerikSamsung Galaxy Note 3 Root Yapmak
En güzel kayboluş tarihi bir kentin sokaklarında olur, en güzel unutuş sevdiğiniz bir romanın sayfalarında olur, ama her ikisi de geçicidir. Webmaster, seo uzmanı, sosyal medya uzmanı, amatör fotoğrafçı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz