İos 7de Uygulama Nasıl Silinir

10
24462

İos 7de Uygulama Nasıl Silinir
İos 7 işletim siteminin gelmesiyle beraber yeni özellikler ve ios 6 gibi sandığımız ayarlarda ortaya çıkmıya
başlamış oldu.Daha önceki bir çok ayarın yeri değişmiş olması biraz kullanım zorluğu çekmemize neden olabiliyor.
Tabi yeni özelliklerde bunların çabası.Yani daha önce olmayan özelliklerin birkaçı artık var mesela bunlardan biri numara engelleme özelliğidir.

Tabi ios 7 de sıkıntı çekebileceğiniz özelliklerden biride yüklediğiniz uygulamaları silmek yani kaldırmak olabilir.
İos 7 de bildiğiniz gibi apple store ile uygulama yükleyebiliyorduk.Yüklediğimiz uygulamalar masaütsünde yani anaekranda icon olarak yerini alıyordu.Üzerine dokunduğumuz zaman açılıyor biraz uzun dokunma yaptığımız zaman ise köşesinde bir çarpı işarteti ile silmek işlemi yapılabiliyordu.Diğer bir silme yöntemi ise itunes ile bağladığımız zaman uygulamları silebiliyorduk.

Şimdi ise durum aynı ama sınırlama ile bu işlem izin verme durumu ile oluyor.İşlem sırası Ayarlar>>Genel>>Sınırlamalar olarak giriş yapınız.Sizden sınırlama şifresi soracak.Eğer telefonu yeni kullanmaya başladıysanız yada yeni yazılım yüklediyseniz bir şifre belirleyiniz.

Burada bulunan Uygulama silme bölümünün açık olması gerekiyor.Aksi durumda silmek istediğiniz uygulama üstüne basılı tutsanızda silme işlemi yapılmayacaktır.

Önceki İçerikEsra Erol Evlen Benimle Başvuru Formu 2016
Sonraki İçerikZamlı Sigara Fiyatları
Günün 12 Saatini kesinlikle Bilgisayarları ve Telefonu ile geçiren ve Film ve Müzik dinlemekten hiç bıkmayan arada sırada fotoğraf çeken sıradan biri diyebiliriz.

10 YORUMLAR

  1. paylaşım için çok teşekkürler eminim iphone kullanıcıların en çok şikayet ettiği konudur bu benim gibi yüklediği uygulamayı kaldıramayan binlerce insan vardır aylardır çözemediğim konuydu bu sayenizde buldum nerden nasıl silindiğini çok ama çok teşekkürler.

  2. çıkmıyor aldığıma pişman etti bu apple lanet olsun ya samsung’ta istediğin yerden uygulamayı sil iphone’da yapamazsın bu ne lan

  3. Sağlık ve wallet uygulamasını silmek istiyorum ama olmuyor.
    X çıkmıyor ve saklama alanında uygulamayı sil sekmesi çıkmıyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz