İnternet Download Manager Sırayla Linkleri İndirme

2
7714


İnternet Download Manager Sırayla Linkleri İndirme
Eğer sürekli download işlemi yapıyorsanız ve bilgisayar başında tüm zamanınızı öldürmemek istemiyorsanız bu program ve özellikleri tam size göre ..Sadece indirmek istediğiniz linkleri text dosyasına kayıt edip başlatmanız yeterli olacaktır.Yani program belirlediğiniz linkleri sizin için indirmeye başlıyor ve sizde rahat bir nefes alıyorsunuz.

İndirmek istediğiniz dosyaların kullanıcı adını ve şifresini girmek için paneli açıyoruz
İndirilenler >seçenekler>site bağlantıları’na tıklayın.

YENİ seçeneğine tıklayın.Açılan Site Giriş panelinde sunucu/yol bölümüne ****için news.****.com,*****için nedload.in şeklinde sunucu yolunu giriyoruz.Daha sonra kullanıcı adı ve 2 kere şifre girdikten sonra tamam diyoruz.İnternet download manager’e premium yüklenmiş oldu.

yıldız şeklindeki bölümler hangi firma yada kuruluş ile indirme yapacasanız size verilen adresler yani onu yazıyorsunuz..

Sıralı indirme yapmadan önce indirmek istediğiniz linkleri bir not defterine yazıp kayıt edin.Daha sonra Görevler>Al>Text dosyadan seçip ekranın açılmasını beklyin

Bütün linkler seçildikten sonra sağ tıklayın.Kuyruğa taşı ve senkronizasyon kuyruğu tıklayın.

Önceki İçerikMuhasebe 30 günlük staj örnegi
Sonraki İçerikSamsung Galaxy Ace İnternet Ayarları nasıl yapılır
Günün 12 Saatini kesinlikle Bilgisayarları ve Telefonu ile geçiren ve Film ve Müzik dinlemekten hiç bıkmayan arada sırada fotoğraf çeken sıradan biri diyebiliriz.

2 YORUMLAR

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz