Internet Download Manager Kurulumu Resimli Anlatım

0
2068

Piyasada en çok kullanılan İndirme programlarından biride Internet Download Manager programıdır.Bu program sayesinde istediğiniz indirme işlemlerini kolay kullanımı ve basit arayüzü ile işlemlerinizi yapabilirsiniz.Özellikle web tasaryıcılar arasındaki uyumu ve eklenti desteği ile vazgeçilmez durumda.

Eğer Internet Download Manager programı için kurmak ve kaldırmak gibi problemleriniz varsa bu yazımız sizin için diyebiliriz.Bu yazımıda ise program kurulumu ve programı nasıl bilgisayarınızdan kaldırabilirsiniz onu göreceğiz.Programı kurulumu için ilk olarak programı indirmeniz gerekmektedir.Yani güvenilir bir site ile program indirilmelidir.

download-manager-indir-1

Daha sonra ise indirdiğiniz exe dosyası için ileri demeye devam ediyorsunuz.Sizden nereye kurulmasını istediğini soracaktır ve istediğiniz yeri beliryebilirsiniz.Eğer yeni bir kullanıcı iseniz işletim sisteminin yönelttiği yere kurmanızda fayda var.

download-manager-indir-2

Son olarak ileri dedikten sonra kurulum işlemi bitecektir ve kullanıma hazır olacaktır.Bu kurduğumuz program ise deneme sürümüdür yani 30 gün sonra süresi bitecektir.Tam sürüm olarak kullanmak isterseniz satın almanız gerekmektedir.

internet-download-manager

Önceki İçerikWindows 8’de Sistem Geri Yükleme Nasıl Yapılır?
Sonraki İçerikSuper Backup Uygulaması ile Yedekleme
Günün 12 Saatini kesinlikle Bilgisayarları ve Telefonu ile geçiren ve Film ve Müzik dinlemekten hiç bıkmayan arada sırada fotoğraf çeken sıradan biri diyebiliriz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz