Instagram’dan Yeni Uygulama Layout

0
1055

instagram-layout-uygulamasi

Instagram dün yeni bir uygulamayı sessiz bir şekilde kullanıcıları içn piyasaya Layout uygulamasını piyasaya sürdü.Uygulama şu sıralar sadece iphone app storede yüklenebiliyor.Bildiğiniz gibi Instagram için birçok kolaj ve fotoğraf uygulaması bulunmaktadır.

Yeni çıkan Layout uygulaması ile aynı karede dokuz adet fotoğraf ekleyebiliyorsunuz.Aslında programın neden çıktığı değil neden geç çıktığı olabilir.Şöyle düşünülebilir İnstagram programı ile beraber kolaj ekleme bölümü yada bununa beraber çalışabilen bir bir uygulama olabilirdi.

Bu durum kullanıcıları için iyi olabilir ama sürekli internette olan ve bu konuları araştıranlar için biraz geç kalınmış olabilir diye düşünülebilir.

layout-uygulamasi-indir

Uygulama diğer uygulamalara göre çok hızlı diyebiliriz.Uygulamayı açtığınız zaman karşınıza dokuz adet kolaj geliyor ve özel efektler ile düzenlemeye başlıyorsunuz.Uygulama basit ve profesyonel bir şekilde düzenleme yaprak kolayca sosyal medyada paylaşabiliyorsunuz.Dediğimiz uygulama sadece ios 7 ve üzeri işletim sistemlerine yüklenebiliyor yani kısa zaman sonra android işletim sistemleri içinde gelecektir.

Layout, kullandığımız kadarıyla gerçekten basit ve amacına hizmet eden bir uygulama. Yine de bunu çok daha profesyonel şekilde yapan çok sayıda uygulama olduğunu da belirtelim. Layout’un bu sıradanlığı haricinde beğendiğimiz yanı ise herhangi bir hesap ile giriş yapma gibi bir zorunluluk sunmaması. Doğal olarak da Instagram ile kusursuz çalışan uygulama, işini hızlıca halletmek isteyenlerin vazgeçilmezi olacaktır. Şu an için iOS 7 ve üzerindeki Apple cihazlarda çalışan Layout, kısa zaman içinde Android’e de gelecek.

Önceki İçerikFacebook Otomatik Video Oynatma Özelliği Nasıl Kapatılır
Sonraki İçerikMicrosoft,Spartan için Adobe İle Anlaştı
Günün 12 Saatini kesinlikle Bilgisayarları ve Telefonu ile geçiren ve Film ve Müzik dinlemekten hiç bıkmayan arada sırada fotoğraf çeken sıradan biri diyebiliriz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz