Instagram’da Repost Nasıl Yapılır?

0
1809

Bildiğiniz gibi Facebook’un satın almasından sonra en çok kullanılan Sosyal Medya araçlarından biriside Instagram.Yani herkesin bir Facebook adresi varsa aynı şekilde artık herkesin bir Instagram hesabı bulunuyor diyebiliriz.Tabi haliyle herkezin yapmak istediği işlemlerden biriside Fotoğraf ve video paylaşmak.Instagram’da pek fazla bir işlem yapılmıyor yani Facebook gibi çok özelliklere sahip bir sistem değil ama son zamanlarda daha aktif bir şekilde kullanılmaktadır.Instagram’da ise Instagram uygulamasından çok 3. parti uygulamalar daha çok kullanılmaktadır.Bu uygulamalardan en çok kullanılanı ise Report uygulamasıdır. Repost uygulaması yada benzeri uygulamalar ile arkadaşlarınızın paylaştığı yada farklı bir grubun paylaştığı resimleri onların sayfası üzerinden kendi profiliniz üzerinden paylaşmanızı sağlamaktadır.

1-Android yada İOS bir cihaz kullanıyorsanız ilk olarak uygulamayı kullandığınız işletim sistemine ait marketten indiriniz.
2-Uygulamayı kurduktan sonra aşağıdaki gibi bir seçenek ile karşılaşacaksınız.
android-iphone-repost-yapmak

3-Report dedikten sonra kimden paylaşım yapıyorsanız o logonun geleceği bölümü seçiyoruz ve paylaşımı yapabiliyorsunuz.Aynı zamanda istediğiniz etiketleri girebilirsiniz.

Önceki İçerikAndroid cihazlarda hafıza artırma yöntemleri
Sonraki İçerikFacebook Canlı Yayın Özelliği
Günün 12 Saatini kesinlikle Bilgisayarları ve Telefonu ile geçiren ve Film ve Müzik dinlemekten hiç bıkmayan arada sırada fotoğraf çeken sıradan biri diyebiliriz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz