Instagram’a 1080p Desteği Geliyor

0
996

Facebook’tan sonra en çok kullanılan sosyal medya uygulaması bildiğiniz gibi Instagram uygulamasıdır.Son gelen açıklama ile Instagram’a yüklenen videolar için 1080p desteği geleceği açıklandı.Dünyanın en çok kullanılan ve en popüler sosyal uygulaması olan Instagram çekilen fotoğrafları ve videoları hesaplarına yüklemeye ve yüklenen bu video ve fotoğrafları arkadaşları ile paylaşmasına olanak tanıyor.Bu popüler uygulamaya kullanıcılarına sevindirici bir haber geldi ve artık videolar için 1080p desteği geleceği açıklandı.

Bildiğiniz gibi kısa süre önce web üzerinden de kullanılan bilen bu uygulamada kodları arasında 1080p bilgisi ortaya çıktı ve yakın zamanda bu özelliğinde kullanabileceği açıklandı.Bildiğiniz gibi Instagram’a yüklenen fotoğrafların kalitesi bir hayli düşük ve 640 X 640 boyutlarına sabitliyordu.Yeni atılan adımlar ile beraber fotoğraf paylaşım plaftormu 1080 x 1080 çözünürlükte fotoğraflara izin verecek. Bu bilginin kaynak kodlarda görüldüğünü ve resmi bir açıklamanın gelmediği belirtmekte fayda var.

Önceki İçerikSkype Mobile Güncellendi
Sonraki İçerikuTorrent Reklamları Nasıl Kaldırılır?
En güzel kayboluş tarihi bir kentin sokaklarında olur, en güzel unutuş sevdiğiniz bir romanın sayfalarında olur, ama her ikisi de geçicidir. Webmaster, seo uzmanı, sosyal medya uzmanı, amatör fotoğrafçı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz