Instagram Reklamları Artık Türkiye’de

1
1028

Geçtiğimiz günlerde Instagram farklı ülkelerde reklam birimini aktif etmişti.Bu hafta ise içerisinde ülkemizinde bulunduğu 30 yeni ülkeye reklam hizmetlerini açtığını duyurdu.Instagram reklamlarını 30 Eylül’den sonra kullanılabilecek.Bildiğiniz gibi bu haberler kısa süre önce çıkmıştı ve Instagram vb büyük sosyal medya devleri bazı birçok yeniliği bazı ülkelerde denedikten sonra potansiyele göre farklı ülkelerde de kullanıma sunmaktadır.

Instagram reklamlarının tüm dünyadaki her ölçekten işletmenin kullanımına açılmasına ek olarak platformun reklam formatlarına yeni özellikler de eklendi:

– Yaratıcılığı tetikleyecek ve reklamlara daha sinematik bir his verecek Landscape fotoğraf ve videolar Markaların daha zengin hikaye anlatımı yapabilmeleri için 30 saniyeye kadar uzayan video süresi..Kısa zamanda geniş kitlelere ulaşılmasını sağlayan Marquee.

– Facebook ve Instagram’da yapılan çapraz kampanyaların yönetimi ve etkin performansı için servis ve optimizasyon araçları

– Instagram reklam hizmetlerine dünyada en yoğun talep e-ticaret, seyahat, eğlence ve perakende sektörlerinden geliyor. Platformun Türkiye’de işbirliği yaptığı ilk iş ortakları arasında ise Boyner (Boyner Online), P&G (Pantene), Trendyol&Modagram, Turkcell (bip), Türk Hava Yolları ve Vodafone bulunuyor.

Önceki İçerikApple WWDC Etkinliği Nasıl İzlenir?
Sonraki İçerikIntel Skylake Nedir-Ne İşe Yarar?
Günün 12 Saatini kesinlikle Bilgisayarları ve Telefonu ile geçiren ve Film ve Müzik dinlemekten hiç bıkmayan arada sırada fotoğraf çeken sıradan biri diyebiliriz.

1 Yorum

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz