Instagram için Layout Uygulaması Yayınlandı

0
1021

Geçtiğimiz aylarda kullanıma açılan ve sadece iphone kullanıcılarının indirebildiği Layout from Instagram uygulaması artık Android kullanıcıları içinde kullanıma açıldı.Özellike fotoğraf çekmeyi seven ve sosyal ortamlarda paylaşmayı sevenler için vazgeçilmez bir uygulama diyebiliriz.Özellikle en büyük sosyal platform olarak kabul edilen Facebook tarafından satın alınmasından sonra büyük bir çıkış yakalayan Instagram uygulaması her geçen gün farklı bir yenilikle karşımıza geliyor diyebiliriz.

Instagram için Layout uygulaması ile tek seferde fotoğraflarınızı kolaj haline getirebilmenize izin veriyor ve anında paylaşabiliyorsunuz.Uygulama açılışında kısa bir tanıtım ile karşınıza gelecektir.Daha sonra ise uygulama açılıyor.Karşınıza Galeri-Yüzler-Son Seçilenlern şeklinde 3 seçenek gelecektir.Buradan istediğiniz seçebilir ve Kolaj ayarlarını yaparak paylaşımda bulunabilirsiniz.

layout-uygulamasi-indir

Aynı zamanda uygulama Photo Booth özelliği ile belirli aralıklarda Selfie çekimi yaparak hızlı bir şekilde instagrama yükleme şansınız veriyor.

Önceki İçerikAndroid Telefonlarda Önbellek Temizleme
Sonraki İçerikYouTube Canlı Yayınlarda 60FPS Desteği Sunmaya Başlıyor
Günün 12 Saatini kesinlikle Bilgisayarları ve Telefonu ile geçiren ve Film ve Müzik dinlemekten hiç bıkmayan arada sırada fotoğraf çeken sıradan biri diyebiliriz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz